icon
Logo

Waarom werken bij Stratech?

Als je voor Stratech kiest, kies je voor een team van zo'n 70 enthousiaste medewerkers, allemaal professionals op hun vakgebied. Iedereen is gedreven, enthousiast en vol ambitie om onze klanten optimaal te bedienen. Dit is wat we jou te bieden hebben!

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging.

Fundament voor kennisontwikkeling

Wij willen als kennisintensieve organisatie een betrokken kennispartner zijn voor onze klanten. Om jou als medewerker mee te laten groeien met de organisatie zijn kennisdeling en opleidingen van groot belang. Om jou hierin te faciliteren is het dan ook voor iedereen mogelijk om opleidingen te volgen. Daarnaast worden er voor de verschillende productgroepen regelmatig kennissessies en themameetings georganiseerd en wordt onze interne kennisbank continu uitgebreid.

hero

Kom jij ons team versterken?

Stratech is klaar voor een nieuwe periode van groei en ontwikkeling. Om deze ambitie waar te maken zijn we op zoek naar versterking! Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures
  • Medewerker Servicedesk Sociaal Financieel

    Ben jij hét aanspreekpunt voor vragen over onze software voor schuldhulpverleners, bewindvoerders, budgetbeheerders en kredietverstrekkers?

  • Medewerker Servicedesk Logistiek & Industrie

    Ben jij de enthousiaste Medewerker Servicedesk die wij zoeken voor de sector Logistiek & Industrie?

  • Medewerker Servicedesk Recreatie

    Wil jij recreatie ondernemers helpen en adviseren over zaken als het inrichten van prijzen, (online) beschikbaarheid en boekhouding?

Zorg voor onze medewerkers

We bieden jou als medewerker een uitdagende werkomgeving en een collegiale en informele werksfeer, waardoor je op een prettige manier je werk kunt doen en persoonlijk kunt blijven groeien. Om bij te dragen aan een informele werksfeer hebben we een personeelsvereniging (PV), die meerdere keren per jaar sociale activiteiten organiseert. 

We ondersteunen je bij het combineren van werk- en zorgtaken, om zodoende een juiste balans te vinden tussen je werk- en zorgsituatie. Daarnaast bieden wij in overleg flexibiliteit in werktijden. Ook bieden wij je, naast de mogelijkheid om in deeltijd te werken, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, afhankelijk van je functie en situatie. Voor een goed contact met collega's is aanwezigheid op kantoor uiteraard van belang.

We hebben aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers. Ook de zorg voor later vinden wij belangrijk. Stratech biedt een goede pensioenregeling en stelt een bijdrage ten behoeve van het pensioen beschikbaar aan iedere deelnemende medewerker. 

Wat we van jou verwachten

Competenties
We verwachten onze medewerkers dat ze over de juiste competenties beschikken om hun functie goed uit te kunnen voeren, en dat je je proactief ontwikkelt om te blijven groeien.

Doelstellingen
Op basis van KPI's en competenties worden je doelstellingen jaarlijks vastgesteld, gemonitord en bijgestuurd. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze in staat zijn hun KPI's te realiseren en hun competenties goed in te zetten voor hun functie. We spreken van persoonlijke groei wanneer je vooruitgang hebt laten zien op de KPI's en competenties, zoals afgesproken in je doelstellingsgesprek.

Creativiteit en innovatie
Je krijgt ruimte voor creativiteit en innovatie, waardoor je groeit en Stratech méér is dan alleen een softwareleverancier: samen zorgen we voor innovatieve en verrassende software, denken we met de klant mee en helpen hem daardoor nog succesvoller te worden.