icon
Logo

Marketing Automation in de recreatiebranche

Wat is de beste Multi-Channel marketingstrategie voor de verblijfsrecreatie?

Onze recreatie klanten willen optimaal inspelen op de Customer Journey van haar gasten. Zij lopen hierbij tegen de uitdaging aan om (potentiële) gasten op het juiste moment, via het juiste kanaal, de juiste boodschap af te leveren. Om onze klanten hierbij te ondersteunen willen wij een Marketing Automation en Segmentatie oplossing toevoegen aan onze software. Het idee hierachter is dat onze klanten hun gasten op basis van beschikbare data kunnen segmenteren, waardoor zij de juiste marketingacties kunnen koppelen aan de juiste klant.

Voor de (door)ontwikkeling van onze Marketing Automation en Segmentatie oplossing hebben wij behoefte aan inzicht in wat volgens onze klanten, en hun gasten, de beste manier is om marketing te bedrijven in de verblijfsrecreatie. Waar liggen de behoeften? Op welk moment wil men welke informatie ontvangen? En hoe dan? In deze opdracht voer je een onderzoek uit onder onze recreatie klanten, en hun gasten, om inzicht te krijgen in deze vraagstukken.

Wie zoeken wij?
  • Je volgt de opleiding Marketing of Communicatie (Hbo, WO)
  • Je bent resultaatgericht
  • Je bent leergierig
  • Je beschikt over een proactieve houding
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag
 
Waarom stage lopen bij Stratech?

Naast een goede stagevergoeding bieden wij onze stagiaires en afstudeerd volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging! In veel gevallen biedt Stratech ook na je stage- of afstudeerperiode voldoende mogelijkheden.

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

Wie zijn wij?

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ongeveer 70 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt deze opdracht jou aan? Laat je interesse blijken door je motivatie en CV te mailen naar personeelszaken@stratech.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.