icon
Logo

Sander Marsman: "Veel ruimte voor eigen inbreng"

Sander Marsman, laatstejaars student Technische Informatica (Saxion), heeft in 2016 zijn afstudeeropdracht 'Mobile Apps' bij Stratech uitgevoerd.

Bijdrage aan mobile development activiteiten binnen Stratech

Voor deze opdracht heeft Sander een onderzoek naar geschikte frameworks gedaan én heeft hij ook daadwerkelijk een app ontwikkeld voor Stratech. Sander vertelt enthousiast over zijn afstudeeropdracht: "Het was een uitdagende opdracht, waarbij de resultaten ook daadwerkelijk bijdragen aan de mobile development activiteiten binnen Stratech. Dit werkte motiverend voor mij." Met name de ruimte voor eigen inbreng sprak Sander aan. "Al tijdens mijn eerste kennismaking met Stratech kon ik zelf input leveren".

Leren werken volgens de scrum-methodiek

Ook is de manier van werken Sander bijgebleven. "Binnen de R&D afdeling wordt de scrum-methodiek strikt toegepast. Ik heb ervaren dat dit de dagelijkse werkzaamheden ten goede komt." Niet onbelangrijk was de sfeer binnen Stratech. "Alle collega's waren geïnteresseerd in mijn onderzoek en altijd bereid om mee te werken. De cultuur binnen Stratech heb ik dan ook als zeer open ervaren."

Meer weten?

Wil je weten wat het Stratech Innovation Lab jou te bieden heeft? Bekijk hier onze actuele opdrachten!

Innovation Lab