icon
Logo

Kelly ter Avest: "Ik weet nu wat er bij mij past"

Kelly ter Avest, laatstejaars studente Bestuurskunde (Saxion), heeft voor haar afstudeeropdracht onderzocht hoe de schuldhulpverlening bij G32-gemeenten georganiseerd is.

Ervaring met het bedrijfsleven

Door het uitvoeren van deskresearch en het afnemen van enquetes en interviews met de doelgroep heeft Kelly de benodigde informatie verzameld. De bestuurskunde student heeft er bewust voor gekozen om haar opdracht in het bedrijfsleven uit te voeren: “Door de opdracht uit te voeren voor Stratech weet ik nu beter wat de belangen van bedrijven zijn en hoe zij opereren.”

Ik heb geleerd wat mijn sterke kanten zijn en waar ik nog aan moet werken

Kelly kijkt terug op een leerzame periode waarbij ze veel heeft geleerd: “Dankzij mijn periode bij Stratech weet ik nu beter wat er bij mij past wat betreft beroepenkeuze, maar ook in wat voor soort organisatie ik graag werkzaam wil zijn. Tevens weet ik beter wat mijn sterke kanten zijn en waar ik in de toekomst meer aan mag werken. Stratech heeft mij verder geleerd dat een goede planning het halve werk is.” Ook de manier van werken en begeleiding is Kelly bij gebleven: “Ik ben erg tevreden over het feit dat ik veel zelfstandig heb mogen werken. Ook de begeleiding was goed. De collega’s zijn toegankelijk, vriendelijk en behulpzaam.”

Meer weten?

Wil je weten wat het Stratech Innovation Lab jou te bieden heeft? Bekijk hier onze actuele opdrachten!

Innovation Lab