icon
Logo

Vertaalwerk op projectbasis (NL-FR)

Help jij ons internationaal te groeien door teksten naar het Frans te vertalen?

Wat is de opdracht?

Stratech biedt haar klanten in de verblijfsrecreatie een compleet en goed doordracht reserveringssysteem, waarmee de bedrijfsprocessen van onze klanten optimaal ondersteund worden. Zo biedt de software mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding.

Ons reserveringssysteem wordt door meer dan 250 recreatieondernemingen in zowel Nederland als in het buitenland gebruikt. De teksten in onze software zijn echter alleen nog in het Nederlands en Duits (en deels in het Frans) beschikbaar. Vanwege verdere internationale groei zijn wij op zoek naar een student die de teksten in onze software verder in het Frans kan vertalen, om de gebruiksvriendelijkheid voor onze Franstalige gebruikers te vergroten. In deze opdracht vertaal je Nederlandstalige teksten uit onze software naar vloeiende, en grammaticaal correcte, Franse teksten. De opdracht voer je uit op projectbasis; we bieden je hiervoor een 0-uren contract aan.

Wie zoeken wij?
  • Je volgt de opleiding Frans of bent een Franstalige student (Hbo, WO)
  • Je bent resultaatgericht
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt goed zelfstandig werken
Waarom stage lopen bij Stratech?

Naast een goede stagevergoeding bieden wij onze stagiaires en afstudeerd volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging! In veel gevallen biedt Stratech ook na je stage- of afstudeerperiode voldoende mogelijkheden.

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt deze opdracht jou aan? Laat je interesse blijken door je motivatie en CV te mailen naar personeelszaken@stratech.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stratech als werkgever

Stratech is in 28 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie.

Meer over Stratech