icon
Logo

Continious Delivery (CD)

Hoe kunnen we CD inzetten binnen Stratech?

Wat is de opdracht?

Binnen Stratech zijn we bezig om al onze huidige softwareoplossingen te vervangen door cloud software. Door deze ontwikkeling vindt er een verschuiving plaats in de manier waarop we software uitleveren. Waar we voorheen een nieuwe versie uitleverden als on premisse software, leveren we nu een webapplicatie. Dit vergt een hoge mate van controle en kwaliteit omdat een eventuele bug nu immers gevolgen heeft voor alle gebruikers. Continuous Delivery (CD) is een methodiek die ons in staat stelt om de gewenste kwaliteit van onze cloud software te gaan bieden.

Onze cloud software wordt ontwikkeld in .Net en aanvullende talen zoals AngularJS en Typescript. Hiervoor worden diverse ondersteunende tools gebruikt zoals Visual Studio en TFS. De ontwikkelingen vinden plaats binnen de OTAP omgeving van Stratech. De basis voor CD is reeds opgezet binnen Stratech, maar de wens is om dit naar een hoger niveau te tillen.

Deze opdracht richt zich in eerste instantie op twee van de vijf teams waar momenteel de implementatie van CD noodzakelijk is. De opdracht omvat het gehele proces van analyseren, adviseren en implementeren van CD:

  • Je analyseert de huidige omgeving (waar staan we, 0 meting)
  • Je onderzoekt welke methodieken, tools en activiteiten binnen het CD model ingericht moeten worden
  • Je maakt een plan en geeft advies om invulling te geven aan CD
  • Na akkoord op het plan implementeer je CD, in samenwerking met de development teams
Wie zoeken wij?
  • Je volgt de opleiding Business information technology, Computer science of Human media interaction
  • Je bent resultaatgericht
  • Je bent leergierig
  • Je beschikt over een proactieve houding
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag
Waarom stage lopen bij Stratech?

Naast een goede stagevergoeding bieden wij onze stagiaires en afstudeerd volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging! In veel gevallen biedt Stratech ook na je stage- of afstudeerperiode voldoende mogelijkheden.

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt deze opdracht jou aan? Laat je interesse blijken door je motivatie en CV te mailen naar personeelszaken@stratech.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stratech als werkgever

Stratech is in 28 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie.

Meer over Stratech