icon
Logo

Afstudeeropdracht | Ontwikkelen Testtool Stratech Shipment

Wij zoeken een afstudeerder voor de markt Logistiek & Industrie! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing Stratech Shipment?

Wat wordt jouw opdracht?

Stratech Shipment is een oplossing die voor klanten digitale aangiften doet bij o.a. Douane, KVK, Portbase en soortgelijke overheidsdiensten. Om de ontwikkelde oplossingen te testen maken we gebruik van de beschikbare testomgeving van deze partijen. Echter is deze manier van testen bij tijden best omslachtig en tijdrovend. Graag zien we een webapplicatie ontwikkeld die door onze ontwikkelaars en testers gebruikt kan worden om deze testomgevingen te simuleren. Afhankelijk van de input dient de applicatie een bepaalde respons met data terug te geven aan de applicatie. Dit zijn complexe XML berichten met een bepaalde hoeveelheid data en een specifieke status.

Wie is Stratech Logistiek & Industrie?

Al ruim 33 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven succesvol bij het optimaliseren van hun import- en exportprocessen. Wij zorgen ervoor dat deze processen efficiënt, gemakkelijk, overzichtelijk en foutloos verlopen. Hiervoor bieden wij innovatieve softwareoplossingen, kennis en dienstverlening. Dat wordt gewaardeerd met een hoge klanttevredenheid.

Meer dan 1.400 bedrijven in Nederland maken dagelijks gebruik van onze softwareoplossing Stratech Shipment voor het aanvragen van exportdocumenten bij de KvK en het verwerken van uitvoeraangiften. Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven als KLM, Aviko en Bosch. Hiermee zijn we een dominante speler in de markt. Stratech Logistiek & Industrie heeft de ambitie om tot de top 3 van de markt te behoren en door haar doelgroep als allerbeste gezien te worden.

Voor meer info kijk op onze website: Stratech Shipment.

Waarom afstuderen bij Stratech?

Wij bieden onze afstudeerders volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling hand in hand. Werken bij Stratech is voor iedereen een uitdaging! Wij waarderen jouw toegevoegde waarde, waarvoor je een goede afstudeervergoeding ontvangt.

Stratech is een boeiende en inspirerende werkgever. We hebben een leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en een vaste vrijdagmiddagborrel.

Voor meer info over Stratech: Wij zijn Stratech.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over Stratech en deze afstudeeropdracht? Leuk! Laat je interesse blijken en stuur je motivatie & cv naar personeelszaken@stratech.nl . Heb je nog vragen over de afstudeeropdracht neem dan contact op met Léon Wolters (Manager R&D en Service) via 053 480 40 80.

Solliciteer direct

Afstuderen bij Stratech

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Ook kun je voor een bijbaan of op projectbasis bij Stratech terecht. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

Stratech Innovation Lab
#