icon
Logo

Afstudeeropdracht | Onderzoek Frontend Stratech Shipment

Wij zoeken een afstudeerder voor de markt Logistiek & Industrie! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing Stratech Shipment?

Wat wordt jouw opdracht?

De huidige UI van Stratech Shipment is ontwikkeld in 2012. De eenvoud van de UI spreekt klanten nog steeds aan. De gebruikte functionele zienswijze zijn echter enigszins gedateerd.
We willen laten onderzoeken of er middels nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van UI/UX en Frontend technieken er niet een nieuwe Frontend gecreëerd kan worden welke nog beter aansluit bij de functionele behoefte van onze klanten. Daarnaast dient het framework eenvoudig te implementeren zijn door onze ontwikkelaars. Naast onderzoek en advies is een (deel) implementatie van de geadviseerde oplossing wenselijk om hier nadere gebruikerservaring mee op te doen.

Wie is Stratech Logistiek & Industrie?

Al ruim 33 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven succesvol bij het optimaliseren van hun import- en exportprocessen. Wij zorgen ervoor dat deze processen efficiënt, gemakkelijk, overzichtelijk en foutloos verlopen. Hiervoor bieden wij innovatieve softwareoplossingen, kennis en dienstverlening. Dat wordt gewaardeerd met een hoge klanttevredenheid.

Meer dan 1.400 bedrijven in Nederland maken dagelijks gebruik van onze softwareoplossing Stratech Shipment voor het aanvragen van exportdocumenten bij de KvK en het verwerken van uitvoeraangiften. Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven als KLM, Aviko en Bosch. Hiermee zijn we een dominante speler in de markt. Stratech Logistiek & Industrie heeft de ambitie om tot de top 3 van de markt te behoren en door haar doelgroep als allerbeste gezien te worden.

Voor meer info kijk op onze website: Stratech Shipment.

Waarom afstuderen bij Stratech?

Wij bieden onze afstudeerders volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling hand in hand. Werken bij Stratech is voor iedereen een uitdaging! Wij waarderen jouw toegevoegde waarde, waarvoor je een goede afstudeervergoeding ontvangt.

Stratech is een boeiende en inspirerende werkgever. We hebben een leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en een vaste vrijdagmiddagborrel.

Voor meer info over Stratech: Wij zijn Stratech.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over Stratech en deze afstudeeropdracht? Leuk! Laat je interesse blijken en stuur je motivatie & cv naar personeelszaken@stratech.nl of solliciteer direct via de button hieronder. Heb je nog vragen over de afstudeeropdracht neem dan contact op met Léon Wolters (Manager R&D en Service) via 053 480 40 80.

Solliciteer direct

Afstuderen bij Stratech

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Ook kun je voor een bijbaan of op projectbasis bij Stratech terecht. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

Stratech Innovation Lab
#