icon
Logo

Afstudeeropdracht | Onderzoek naar gebruik testdata

Wij zoeken een afstudeerder voor de markt Logistiek & Industrie! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing Stratech Shipment?

Wat wordt jouw opdracht?

Bij het automatisch testen van ontwikkelde software maakt Stratech bij het testen gebruik van testdata, deze testdata maken we nu aan via een rest call. Er zijn tegenwoordig nieuwe manieren om data gebruik door software tijdens het testen te simuleren/hanteren. Een nieuwe trend op dit gebied is gebruik maken van testdata in het geheugen. We willen graag onderzoeken of deze manier van testen het huidige testen verbeterd.

Dus kan automatisch testen makkelijker en sneller door testdata in het geheugen aan te maken en te gebruiken i.p.v. data te gebruiken via rest calls uit een database. Ontwikkel een concept testscenario waarbij de nieuwe manier van testen gehanteerd wordt en geef richtlijnen voor verdere implementatie voor deze manier van testen.

Wie is Stratech Logistiek & Industrie?

Al ruim 33 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven succesvol bij het optimaliseren van hun import- en exportprocessen. Wij zorgen ervoor dat deze processen efficiënt, gemakkelijk, overzichtelijk en foutloos verlopen. Hiervoor bieden wij innovatieve softwareoplossingen, kennis en dienstverlening. Dat wordt gewaardeerd met een hoge klanttevredenheid.

Meer dan 1.400 bedrijven in Nederland maken dagelijks gebruik van onze softwareoplossing Stratech Shipment voor het aanvragen van exportdocumenten bij de KvK en het verwerken van uitvoeraangiften. Tot onze klanten behoren toonaangevende bedrijven als KLM, Aviko en Bosch. Hiermee zijn we een dominante speler in de markt. Stratech Logistiek & Industrie heeft de ambitie om tot de top 3 van de markt te behoren en door haar doelgroep als allerbeste gezien te worden.

Voor meer info kijk op onze website: Stratech Shipment.

Waarom afstuderen bij Stratech?

Wij bieden onze afstudeerders volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling hand in hand. Werken bij Stratech is voor iedereen een uitdaging! Wij waarderen jouw toegevoegde waarde, waarvoor je een goede afstudeervergoeding ontvangt.

Stratech is een boeiende en inspirerende werkgever. We hebben een leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en een vaste vrijdagmiddagborrel.

Voor meer info over Stratech: Wij zijn Stratech.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over Stratech en deze afstudeeropdracht? Leuk! Laat je interesse blijken en stuur je motivatie & cv naar personeelszaken@stratech.nl of solliciteer direct via de button hieronder. Heb je nog vragen over de afstudeeropdracht neem dan contact op met Léon Wolters (Manager R&D en Service) via 053 480 40 80.

Solliciteer direct

Afstuderen bij Stratech

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Ook kun je voor een bijbaan of op projectbasis bij Stratech terecht. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

Stratech Innovation Lab
#