icon
Logo

Wietske Veenhuis: "Ik werk in een jong en ambitieus team"

Een aantal jaren geleden ben ik bij Stratech begonnen in de functie van Office Manager. Wat mij aansprak in deze functie is de afwisseling: van het maken van offertes tot het ondersteunen in de voorbereiding en uitvoering van beurzen, congressen en trainingen. 

Daarnaast ben ik onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken (intern en extern) en het in behandeling nemen van websiteaanvragen. Leuk in deze functie vind ik dat ik zowel Marketing als Sales goed kan ondersteunen!

Aansprekende informele sfeer

Daarnaast spreekt de cultuur die Stratech uitdraagt mij goed aan. Op kantoor is de sfeer informeel en gezellig. Over het algemeen zijn de medewerkers bij Stratech jong en ambitieus. Iedereen staat voor elkaar klaar! Stratech biedt haar medewerkers de ruimte om zich verder te ontwikkelen in hun kennis en kunde. Voor mij zijn dit voldoende argumenten om met heel veel plezier naar mijn werk te gaan bij Stratech!

Meer weten over Stratech als werkgever?

Ben je benieuwd geworden naar wat Stratech jou te bieden heeft? Bekijk onze website voor meer informatie over Stratech als werkgever en onze actuele vacatures.

Werkgever Stratech

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#