icon
Logo

Sophie Koudijs: "Met 'team Stratech' werk ik graag aan onze doelen"

Nadat ik in 2011 mijn diploma Directiesecretaresse heb behaald, ben ik via een detacheringsbureau bij Stratech terecht gekomen. In maart 2012 heeft Stratech mij een contract aangeboden om als Office Manager te gaan werken. Deze functie sluit erg goed aan op mijn opleiding en ik mag nog meer doen bij Stratech! De ondersteunende 'spin in het web' ben je als Office Manager zeker. 

Naast het administratieve werk ondersteun ik verschillende afdelingen waaronder Sales, Marketing en de directie. Daarnaast heb je in deze functie met alle softwareoplossingen te maken die Stratech in de markt aanbiedt. Dit maakt het werken bij Stratech zeer divers: geen enkele dag is hetzelfde!

'Team Stratech'

Naast de diverse werkzaamheden bij Stratech maakt de informele en collegiale sfeer mijn werk erg leuk! Er worden regelmatig uitjes georganiseerd door de personeelsvereniging en er zijn genoeg momenten dat collega's ad hoc bedenken om wat leuks te organiseren, al is het samen lunchen buiten Stratech. Natuurlijk zijn we met 'Team Stratech' ook heel hard aan het werk om Stratech naar een hoger niveau te tillen en onze gezamenlijk doelen te behalen. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

Meer weten over Stratech als werkgever?

Ben je benieuwd geworden naar wat Stratech jou te bieden heeft? Bekijk onze website voor meer informatie over Stratech als werkgever en onze actuele vacatures.

Werkgever Stratech

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#