icon
Logo

Sanne Edelijn: "De variatie en het klantcontact maken mijn werk bij Stratech erg leuk!"

Als Servicedesk Medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van ondersteuning. Ik bied ondersteuning bij onze diverse softwareoplossingen voor de recreatiebranche, voer installaties en updates uit en beantwoord gebruikersvragen. Zowel telefonisch als remote bied ik ondersteuning voor technische en functionele vraagstukken. Dat ik mensen écht kan helpen, geeft mij voldoening.

Bij mijn vorige werkgever werkte ik met de software van Stratech. Het leek me toen erg leuk om aan de andere kant te zitten en klanten te helpen met vragen. Deze ervaring neem je mee, waardoor je goed kunt inschatten wat voor impact de vragen hebben voor de klant. Juist dit klantcontact spreekt me erg aan. Dit zorgde ervoor dat ik vorig jaar de overstap heb gemaakt naar Stratech.

Vanaf het begin heb ik er erg naar mijn zin bij Stratech: ik werk in een jong en gezellig team en doe erg uitdagend en afwisselend werk. Het is de variatie die mijn werk erg leuk maakt! Je weet aan het begin van de dag meestal niet wat je die dag tegenkomt. Ook de informele sfeer spreekt me erg aan. Er worden geregeld leuke uitjes georganiseerd waardoor je je collega's ook goed leert kennen.

Meer weten over Stratech als werkgever?

Ben je benieuwd geworden naar wat Stratech jou te bieden heeft? Bekijk onze website voor meer informatie over Stratech als werkgever en onze actuele vacatures.

Werkgever Stratech

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#