icon
Logo

Kumar van Geffen: "Ik kan mezelf blijven ontwikkelen bij Stratech"

Mijn functie bij Stratech is Account Manager Recreatie. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor ruim 200 klanten uit de recreatiesector die gebruik maken van ons reserveringssysteem Stratech-RCS en het uitbouwen van dit klantportfolio. Dagelijks zit ik bij klanten en prospects aan tafel om hun automatiseringswensen en -behoeften ten aanzien van het gehele reserveringsproces te achterhalen, met als doel een passende softwareoplossing te kunnen bieden. Voor deze klanten en prospects ben ik 'het gezicht van Stratech', wat ik als erg leuk ervaar!

Veelzijdigheid en afwisseling

Sinds 1 februari 2012 ben ik bij Stratech in dienst in deze functie. Bij mijn vorige werkgever maakte ik intensief gebruik van Stratech-DPL, een dagplanning softwareoplossing van Stratech. Ik wilde mijzelf graag meer ontwikkelen in mijn commerciële vaardigheden, bij voorkeur in een buitendienst functie. Belangrijk hierbij vond ik dat het bedrijf investeert in (de kennis van) de medewerkers, dit heb ik bij Stratech gevonden! Ik vind het belangrijk dat ik geprikkeld blijf in mijn werk, zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en dat ik een veelzijdige en afwisselende baan heb. Als Account Manager ben je continu de vertaalslag aan het maken van de ondersteuningsbehoefte van het bedrijfsproces naar de software. Om deze vaardigheden te verder ontwikkelen heeft Stratech mij de mogelijkheid gegeven diverse trainingen op gebied van Sales te volgen.

Wat mij daarnaast erg aanspreekt bij Stratech is dat de sfeer en cultuur binnen Stratech informeel is. Daarnaast staan collega's open voor kennisdeling door tijd vrij te maken voor vragen en staat de deur bij het management team en directie altijd open!

Meer weten over Stratech als werkgever?

Ben je benieuwd geworden naar wat Stratech jou te bieden heeft? Bekijk onze website voor meer informatie over Stratech als werkgever en onze actuele vacatures.

Werkgever Stratech

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#