icon
Logo

Bram Groener: "Het teamwork is erg prettig!"

Als Account Manager ben ik bij Stratech verantwoordelijk voor de verkoop van onze softwareoplossing Stratech-SPS. Voor bestaande klanten en geïnteresseerde bedrijven ben ik hun sparringpartner voor verdere optimalisatie van hun (export)zendingenproces met onze softwareoplossing Stratech-SPS.

De stap naar multinationals

Stratech heeft mij begin 2011 benaderd en mij de uitdaging geboden om als Account Manager aan de slag te gaan voor de logistieke markt (één van de drie markten die door Stratech worden bediend). De klanten in deze markt gevestigd in heel Nederland en Stratech mocht al enkele grote accounts tot haar klanten rekenen. Denk hierbij aan DSM, KLM, Aviko, etc. Mijn salesactiviteiten bij mijn vorige werkgever waren gericht op het MKB. De stap naar het mogen bewerken van de multinationals was voor mij de doorslag om te gaan werken voor Stratech.

Het werk dient uitdagend en afwisselend te zijn, daarnaast vind ik een goede sfeer binnen het team ook erg belangrijk. Je moet op het team kunnen vertrouwen en voor elkaar willen 'vechten'. Het team Logistiek & Industrie voldoet aan deze criteria waardoor we al vele succesvolle implementatietrajecten bij nieuwe klanten hebben opgeleverd. Het samenwerken ervaar ik, mede door de goede sfeer binnen Stratech, als erg prettig. Ook de contacten met je leidinggevende zijn laagdrempelig en de deuren van de directie staan altijd open; ze zijn altijd bereidwillig je te helpen waar mogelijk.

Verscheidenheid in klanten en gesprekspartners

De verscheidenheid aan klanten en de verschillende soorten gesprekspartners waar je mee te maken hebt tijdens de salesgesprekken maken mijn werk leuk. Geen bedrijf is hetzelfde, maar met de kennis die ik van de markt heb en de kennis die beschikbaar is in het team, ben ik in staat om een goed en onderbouwd advies uit te brengen waardoor de klant steeds vaker overgaat tot het aanschaffen van onze softwareoplossing Stratech-SPS. Binnen verkooptrajecten, die vaak een lange doorlooptijd kennen, is het belangrijk dat je aan verschillende 'knoppen draait' om uiteindelijk de deal te sluiten. Wanneer de klant dan zegt: "ik ga akkoord met je voorstel!" is dat de kroon op mijn werk.

Doorontwikkeling 

Stratech geeft mij de mogelijkheid om mij als Account Manager verder te ontwikkelen. Hierbij krijg ik de ruimte om in het kader van coaching met collega Account Managers mee te gaan in klantbezoeken/salestrajecten. Deze ontwikkeling wordt ondersteund door diverse salestrainingen die gefaciliteerd worden door Stratech. 

Meer weten over Stratech als werkgever?

Ben je benieuwd geworden naar wat Stratech jou te bieden heeft? Bekijk onze website voor meer informatie over Stratech als werkgever en onze actuele vacatures.

Werkgever Stratech

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Over Stratech
#