icon
Logo

Joram Span: "Trots op het mooie resultaat dat ik heb neergezet"

Joram Span, student Toegepaste Wiskunde (Universiteit Twente), heeft in de eerste helft van 2017 zijn afstudeeropdracht 'Dynamic Pricing' bij Stratech afgerond. "Vliegtuigmaatschappijen maken al veel gebruik van dynamic pricing modellen en algoritmes, ik heb geprobeerd deze idee├źn te gebruiken om tot een strategie voor campings en bungalowparken te ko", aldus Joram.

"Mijn afstudeeropdracht heeft me geleerd hoe complex de praktijk kan zijn, en dat het een uitdaging is om een theoretisch wiskundig model praktisch bruikbaar te maken"

Met name de vrijheid in de opdrachtformulering sprak Joram aan: "Ik mocht als eerst onderzoek doen op het gebied van dynamic pricing. Dit sprak mij erg aan omdat ik dan mijn eigen richting in het onderwerp kon zoeken, uiteraard in samenspraak met mijn begeleider vanuit Stratech." Ook over de begeleiding is Joram goed te spreken: "Ik was erg tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen binnen Stratech. Verder was er genoeg data beschikbaar, wat erg fijn is tijdens een afstudeeronderzoek."

Meer weten?

Wil je meer weten over het Stratech Innovation Lab, of de openstaande opdrachten bekijken?

Innovation Lab