icon
Logo

Help jij ons bij het waarmaken van onze ambities?

Stratech is in ruim 28 jaar tijd uitgegroeid tot een gezonde en succesvolle, dynamische en innovatieve onderneming met zo'n 70 medewerkers. We zijn klaar voor een nieuwe periode van ontwikkeling en groei, waarin verdere professionalisering, innovatie en uitbreiding centraal staan. Denk jij ons te kunnen helpen met het waarmaken van deze ambitie? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers in diverse vakgebieden, die met frisse idee├źn zowel zichzelf als Stratech willen doorontwikkelen.

We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Onze organisatie is transparant voor alle medewerkers, zodat ten allen tijde duidelijk is hoe onze organisatie werkt en wat er speelt. We gebruiken verschillende tools waarop we informatie delen, de voortgang van alle teams kunnen volgen en bedrijfsresultaten kunnen volgen. Ook worden er regelmatig strategiesessies georganiseerd waarbij terug en vooruit wordt geblikt.

We bevorderen door middel van agile werken het samenwerken van medewerkers in teams. Binnen een team maken we gebruik van de individuele capaciteiten van een medewerker. De medewerkers binnen een team vullen elkaar aan om de gestelde doelen te behalen en elkaar persoonlijk te laten groeien. Teams hebben dan ook een grote mate van zelfstandigheid waarin zelf besluiten worden genomen.

Het resultaat van Stratech wordt bereikt door de gezamenlijke inzet van onze medewerkers. Wij willen al onze medewerkers laten meedelen in het gerealiseerde resultaat. Daarom werkt Stratech met een winstdelingsregeling en teamincentives.

hero

Kom jij ons team versterken?

Stratech is klaar voor een nieuwe periode van groei en ontwikkeling. Om deze ambitie waar te maken zijn we op zoek naar versterking! Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures
  • Medewerker Servicedesk

    Ben jij de enthousiaste Medewerker Servicedesk die wij zoeken ter versterking van ons Servicedeskteam?

  • IT Infrastructuur Specialist

    Ben jij de ervaren IT Infrastructuur Specialist die wij zoeken?