icon
Logo

Actuele stuur- en management informatie

 • Hoe is de opbouw van uw cliëntenbestand?
 • Welke groepen cliënten zijn risicogroepen?
 • Blijven de in- en uitstroom onder controle?
 • Wat zijn de effecten van uw dienstverlening?
 • Welke schuldeisers hebben een lange reactietijd?

U heeft ongetwijfeld ook behoefte aan antwoorden op bovenstaande vragen. Stratech Insight biedt u deze inzichten op een presenteerblaadje! Als u bijvoorbeeld weet wat de risicogroepen zijn, kunt u hier uw (preventie)beleid op afstemmen. In Stratech Insight worden op visuele wijze gegevens getoond vanuit ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Uiteraard sluit dit aan op uw dienstverlening, bijvoorbeeld Budgetbeheer, Bewindvoering of Schuldhulpverlening.

Stratech Insight biedt u een uitgebreid inzicht in de opbouw van uw cliëntenbestand. Door het toepassen van uw eigen selecties kunt u hier waardevolle informatie uit halen. U krijgt onder andere inzicht in het totaal aantal cliënten, de leeftijdsklassen, het inkomen en uitkeringen. Daarnaast vindt u hier algemene cliëntinformatie zoals de burgerlijke staat of woonsituatie. Bekijk de video hiernaast voor een impressie!

U bepaalt zelf of u deze data enkel wilt zien van uw actieve cliënten, inactieve cliënten of van uw hele cliëntenbestand. Met het standaard Dashboard kunt u bijvoorbeeld eenvoudig per inkomensgroep of leeftijdscategorie uw management of opdrachtgever informeren.

Om antwoord te krijgen op de vraag, 'Waar wonen de cliënten die te maken hebben met schuldenproblematiek? ", biedt Stratech Insight u een sociale kaart. U ziet op deze kaart direct waar uw cliënten wonen. U kunt hierbij eenvoudig inzoomen tot op het niveau van de wijk of zelfs per buurt.

Constateert u dat in een bepaalde wijk veel van uw cliënten woonachtig zijn? En ziet u dat dit in combinatie met bijvoorbeeld de leeftijdscategorie opvallend veel jongeren betreft? Wellicht kunt u actie ondernemen met een wijkgericht preventieproject voor jongeren met schulden om hier nieuwe schuldenproblematiek te voorkomen!

 

 

Wilt u inzicht in de in- en uitstroom, de gemiddelde trajectduur en doorlooptijden? Dat kan! In Stratech Insight worden deze gegevens overzichtelijk gepresenteerd door de jaren heen. Deze jaren kunt u eenvoudig vergelijken. Daarnaast heeft u inzicht in de aanmeldingsredenen, aanmeldende instanties en uitstroomredenen. Wilt u deze gegevens voor een specifiek jaar zien of juist voor een specifiek project? Uiteraard kunt u zelf de gewenste gegevens selecteren!

U kunt op basis van de inzichten in Stratech Insight de effectiviteit van uw dienstverlening analyseren. Zo ziet u bijvoorbeeld aan de hand van uitstroomredenen direct hoeveel cliënten er na een intake uitvallen en dus geen hulp of ondersteuning ontvangen. Hier kunt u vervolgens actie op ondernemen.

 

Naast algemene projectinformatie geeft Stratech Insight u ook meer detailinformatie over schulddienstverlening, gekoppeld aan de verschillende vormen van dienstverlening (bijvoorbeeld Budgetbeheer, Bewindvoering en Schuldregeling).

Voor cliënten met een schuldregeling heeft u bijvoorbeeld inzicht in het aantal regelingen met een geaccepteerd aanbod, het gemiddelde schuldbedrag en het gemiddeld aantal schulden. Daarnaast krijgt u een grafische weergave van de doorlooptijden uit het 120-dagen model en ziet u direct of deze termijnen gehaald worden. Wilt u meer informatie over de schulden en de schuldeisers? Ook deze vindt u in Stratech Insight! U ziet hier onder andere het aantal vorderingen per schuldeiser, de gemiddelde reactietijd per schuldeiser en het gemiddelde aanbodpercentage.

 

Om inzicht te krijgen in de caseload, gebruikt u ook Stratech Insight! U ziet per begeleider of afdeling hoe groot de caseload is. Tevens ziet u het aantal achterstallige acties en achterstallige betalingen per begeleider. In de video hiernaast ziet u een korte impressie!

Bent u benieuwd welke cliënten er bij een specifieke begeleider of afdeling horen? Op het werkblad 'Cliëntenlijst' ziet u altijd op welke cliënten de huidige selectie van toepassing is. 

 

 

 

Aanlevering van gegevens

Dient u ook jaarlijks gegevens over schuldhulpverlening aan te leveren aan de NVVK of de Divosa Benchmark Armoede & Schulden? Stratech Insight maakt dit een stuk eenvoudiger!

Bekijk alle nieuwsberichten

Over Stratech Insight

 • Uitgebreide analyses

  Uitgebreide analyses van uw cliëntenbestand die als basis kunnen dienen voor de juiste beleidskeuzes

 • Eenvoudig en visueel

  Direct uw eigen inzichten samenstellen, zodat u snel een antwoord heeft op nieuwe beleidsvragen

 • Altijd toegankelijk

  Of u nu in een vergadering zit, op uw werkplek of onderweg bent; uw management informatie is altijd inzichtelijk

Meer weten? Neem contact op!
Over Stratech Insight

Gegevens eenvoudig presenteren

Wilt u uw gegevens eenvoudig presenteren aan het management of uw (externe) opdrachtgevers? U kunt de gewenste gegevens of afbeeldingen exporteren en hergebruiken.

Nog handiger is de presentatiemogelijkheid in Stratech Insight! U maakt in Stratech Insight eenvoudig presentaties of een overzicht met kwartaalcijfers. De data kan op ieder moment worden geüpdatet, zodat u altijd over de meest actuele gegevens beschikt! U kunt in het oog springende cijfers in uw presentatie uitlichten om hier vervolgens verder op in te zoomen.

hero

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech Insight voor uw organisatie? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij u op locatie contact met ons op!

img
René KockAccount Manager