icon
Logo

Digitale communicatie: efficiënt en effectief

In uw dagelijks werk communiceert u met veel verschillende partijen: cliënten, schuldeisers, ketenpartners en opdrachtgevers. Met de portals van Stratech Connect kunt u al deze partijen toegang geven tot bepaalde informatie uit het dossier van de cliënt in Stratech Perspectief. Uiteraard bepaalt u zelf wie welke informatie mag inzien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw cliënt steeds meer verantwoordelijkheden geven en begeleiden naar financiële zelfredzaamheid.

 

Stratech Connect is onderdeel van Stratech Perspectief. Het grote voordeel voor u is dat wijzigingsverzoeken die in Stratech Connect worden ingevuld, bijvoorbeeld door cliënten of schuldeisers, direct kunnen worden vewerkt in de software. 

Geef cliënten altijd actueel inzicht

Met Stratech Connect kunt u uw cliënten inzicht geven in zijn of haar actuele financiële status, het budgetplan, de voortgang in het traject en zijn of haar schuldenoverzicht. Tevens heeft u de mogelijkheid om de cliënt bankafschriften in uw eigen opmaak als printbare versie beschikbaar te stellen. Hierdoor hoeft u uw cliënten niet meer maandelijks rekeningoverzichten te sturen.

Ook kunt u de door u geselecteerde dossierstukken beschikbaar stellen via de portal. Om uw cliënten zelfredzaam te maken kunt u hen via de portal direct aanvragen laten doen voor extra leefgeld. Tevens kunnen ze wijzigingen in hun e-mailadres of telefoonnummer digitaal doorgeven. In Stratech Perspectief worden deze aanvragen en wijzigingsverzoeken direct aan u getoond en kunt u deze beoordelen voordat u ze doorvoert.

Bespaar tijd en geld in communicatie met schuldeisers

De complete correspondentie met schuldeisers kunt u met Stratech Connect eenvoudig digitaliseren. Dit levert, naast de kostenbesparing, direct een tijdsbesparing op doordat er kortere doorlooptijden zijn omdat u geen post of e-mail meer hoeft te verwerken.

Schuldeisers krijgen een overzicht van de cliënten die bij u in het traject zitten. Hiervan kunnen ze eenvoudig en snel de definitieve schuld opgeven en het aanbod accorderen. Alle communicatie vindt digitaal plaats en wordt uiteraard in het dossier van de cliënt opgeslagen.

Houd grip en inzicht bij uitbesteding

Werkt u in opdracht van een andere partij, bijvoorbeeld de gemeente? Met Stratech Connect geeft u uw opdrachtgever eenvoudig inzicht in de lopende trajecten van uw cliënten.

Doordat deze informatie continu beschikbaar is, bent u als opdrachtgever altijd op de hoogte van de status.

Verbonden met uw ketenpartners

Met Stratech Connect bent u ook eenvoudig verbonden met ketenpartners. Per cliënt bepaalt u welke relaties u inzicht geeft, dit kunnen bijvoorbeeld maatschappelijk werk of vrijwilligers zijn.

U kunt uw relaties wijzigingsverzoeken in betaalopdrachten laten doorgeven, zoals een woningstichting die de huur van uw cliënten verhoogt. De ketenpartners kunnen eveneens gegevens registreren met betrekking tot bijvoorbeeld de begin- en einddatum van een traject. Hier kunt u denken aan opleidingsinstituten die voor u de presentielijsten netjes bijwerken, waardoor uw administratie direct op orde is. Uiteraard houdt u zelf de regie over wie u deze mogelijkheden biedt.

Sociaal netwerk van de cliënt informeren

Met Stratech Connect bent u ook verbonden met het sociale netwerk van een cliënt. Per cliënt bepaalt u welke betrokkenen u inzicht geeft, dit kunnen bijvoorbeeld medewerkers van het wijkteam of het schuldhulpmaatje zijn. Afhankelijk van hetgeen u beschikbaar stelt, kunnen ze exact dezelfde informatie zien als de cliënt zelf. Hierdoor kunnen schuldhulpmaatjes vanaf afstand goed hulp bieden. Ook kunt u bijvoorbeeld de ouders of begeleiders van jongeren het gewenste inzicht geven in de financiën.

Over Stratech Connect

 • Bespaar tijd en geld

  Geen portokosten en snellere doorlooptijden door digitale communicatie

 • Altijd bereikbaar

  Altijd en overal te bereiken via uw pc en tablet, ook voor begeleiders tijdens huisbezoeken

 • Grip en controle

  Houd de controle over welke gegevens u voor wie beschikbaar stelt

Meer weten? Neem contact op!
Over Stratech Connect

De voordelen op een rij

 • Bespaar tijd door verkorte doorlooptijden

 • Bespaar geld door niet maandelijks een rekeningoverzicht te hoeven versturen

 • Vergroot de zelfredzaamheid van uw cliënt

 • Onderweg inzicht in dossierstukken voor consulenten

 • Geen handmatige verwerking van wijzigingsverzoeken

"Cliënten worden erg blij van het feit dat ze altijd inzicht hebben in hun saldo. Ze kunnen inloggen en de actuele status zien. Dat leidt tot tevredenheid!"

Lees verder

Rogier Lindenberg

Buroned

De voordelen op een rij

 • Bespaar tijd door verkorte doorlooptijden

 • Bespaar geld door niet maandelijks een rekeningoverzicht te hoeven versturen

 • Vergroot de zelfredzaamheid van uw cliënt

 • Onderweg inzicht in dossierstukken voor consulenten

 • Geen handmatige verwerking van wijzigingsverzoeken

"In de portal kunnen cliënten inloggen en zelf hun gegevens inzien. De meeste cliënten maken daar gebruik van en zo voldoen wij aan de eis van inzage in de financiële gegevens."

Lees verder

Anne-Oetze van den Berg

Stichting De Schuldencoach

De voordelen op een rij

 • Bespaar tijd door verkorte doorlooptijden

 • Bespaar geld door niet maandelijks een rekeningoverzicht te hoeven versturen

 • Vergroot de zelfredzaamheid van uw cliënt

 • Onderweg inzicht in dossierstukken voor consulenten

 • Geen handmatige verwerking van wijzigingsverzoeken

"Er zijn in Stratech Perspectief veel overzichtelijke pagina's die het handig maken om de actuele status van de cliënt weergeven. Tevens kan de cliënt vanaf thuis eenvoudig inzage krijgen in de actuele status."

Daniëlle de Visser

De Visser & Kant

hero

Veelgestelde vragen

 • Hoe voldoe ik aan de eis van inzage van financiële gegevens?

  In de cliëntenportal kunt u eenvoudig bankafschriften beschikbaar stellen aan uw cliënt. Hierdoor hoeft u uw cliënten niet meer maandelijks rekeningoverzichten te sturen.

 • Heb ik grip op wijzigingsverzoeken die via de portal worden ingediend?

  In Stratech Perspectief worden aanvragen en wijzigingsverzoeken aan u getoond, zodat u deze eerst kunt beoordelen voordat u ze doorvoert.

 • Kan ik grip houden op wie ik toegang geef tot de portals?

  Met de portals van Stratech Connect kunt u onder andere uw cliënten, schuldeisers, medewerkers en ketenpartners toegang geven tot bepaalde informatie uit het dossier in Stratech Perspectief. U bepaalt, op basis van rollen, zelf wie welke informatie mag inzien.

 • In hoeverre kan ik Stratech Connect personaliseren?

  U kunt, naast uw eigen logo, een eigen welkomst- of introductietekst instellen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld aangeven wanneer er een telefonisch spreekuur is. U kunt hier ook linken naar uw eigen rapporten uit de Documentgenerator.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de sociaal financiële sector. Wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij u ook graag tijdens diverse events bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd hoe u Stratech Connect eenvoudig kunt inzetten? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij u op locatie contact met ons op!

img
René KockAccount Manager