icon
Logo

Zorg+Welzijn Congres Armoede en Schulden Doorgrond

Voor de tweede keer dit jaar wordt het congres Armoede en Schulden Doorgrond georganiseerd door Zorg+Welzijn. Net als in het voorjaar, zal Stratech ook op 30 oktober aanwezig zijn als standhouder!

Aristo 30 oktober 2019, 09:00 - 16:30

Over het congres

Wat is de doorwerking van geldstress op gedrag? Tijdens het Zorg+Welzijn congres Armoede en Schulden doorgrond geven diverse experts u inzicht in wat geldzorgen doen met het functioneren van mensen. Zo gaat men meer bij de dag leven en heeft meer moeite om emoties en verlangens te reguleren. U moet deze groep natuurlijk de juiste ondersteuning kunnen bieden. Door stress-sensitief te werken kunnen mensen in armoede verder geholpen worden. Op het congres krijgt u inzicht in de mogelijkheden van deze aanpak.

Stratech ook aanwezig!

Tijdens het congres heeft u de mogelijkheden de stand van Stratech te bezoeken. Hier staan onze specialisten voor u klaar! Zij gaan graag met u in gesprek over de laatste ontwikkelingen.

Praktische info

Datum: woensdag 30 oktober
Tijd: 09.00 - 16.30 uur
Locatie: Aristo, Utrecht
Inschrijven: schrijf u direct in!

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u als sociaal financieel hulpverlener graag met het gebruiksvriendelijke cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Op het congres vertellen we u graag meer over de mogelijkheden!

Totaaloplossing
#