icon
Logo

Word bijgepraat over actuele ontwikkelingen op deze sociaal financiële najaarscongressen

20 augustus 2019

Nu het eind van de zomer(vakantie) voor velen weer in zicht komt, wordt het tijd om na te denken hoe u uw kennis weer opfrist. Wilt u bijgepraat worden over de actuele ontwikkelingen? Bezoek dan één van deze najaarscongressen. Als uw kennispartner is Stratech hier uiteraard ook aanwezig. Wij ontmoeten u hier graag!

 

Divosa Jaarcongres Armoede & Schulden – 20 september

Het Jaarcongres Armoede & Schulden, georganiseerd door Divosa en Hoezo! op 20 september, staat in het teken van bestaanszekerheid. Bijvoorbeeld bij een flexibel inkomen, een kansloze zoektocht naar een goedkopere woning of door de jaarlijkse vaste lasten stijging, kan de bestaanszekerheid een wankel evenwicht zijn. Tijdens het congres staat de vraag 'Hoe kan men van een wankel evenwicht naar een stabiele basis?' centraal. Onder andere staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), trendwatcher Jim Stolze en Divosa voorzitter Erik Dannenberg zullen u bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Actualiteitencongres Schuldhulpverlening – 26 september

De 32e editie van het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening staat op 26 september op het programma. Dit Gemeente.nu congres vertaalt actuele juridische ontwikkelingen naar de praktijk van schuldhulpverlening. Overziet u nog alle mogelijkheden die het recht u biedt om schuldsituaties op te lossen of in ieder geval niet verder uit de hand te laten lopen? Tijdens dit congres komen ze aan bod! Daarnaast staat men stil bij de wetswijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening ten behoeve van de uitwisseling van persoonsgegevens.

BPBI Jaarcongres – 3 oktober

Brancheorganisatie BPBI organiseert op 3 oktober haar Jaarcongres met als thema 'Financiële gezondheid'. Vragen die tijdens het congres beantwoord zijn, zijn: 'Wat is de invloed van geldzorgen op de gezondheid?', 'Hoe kunnen we de samenwerking tussen financieel zorgverleners en andere zorgprofessionals verbeteren?' en 'Wat is de toekomst van kinderen in gezinnen met schulden?'. Een groot aanbod aan workshops, onder andere van de Gemeente Amsterdam, NVVK en Rechtbank Rotterdam, staan op het programma.

Congres Armoede en Schulden doorgrond – 30 oktober

Wat is de doorwerking van geldstress op gedrag? Tijdens het Zorg+Welzijn congres Armoede en Schulden doorgrond geven diverse experts u inzicht in wat geldzorgen doen met het functioneren van mensen. Zo gaat men meer bij de dag leven en heeft meer moeite om emoties en verlangens te reguleren. U moet deze groep natuurlijk de juiste ondersteuning kunnen bieden. Door stress-sensitief te werken kunnen mensen in armoede verder geholpen worden. Op het congres krijgt u inzicht in de mogelijkheden van deze aanpak.

Jaarconferentie Aanpak Problematische Schulden – 12 december

Aan het eind van het jaar organiseert Uitgeverij en Studiecentrum Kerckebosch de 22e jaarconferentie 'De Aanpak van Problematische Schulden (APS)'. Hierbij wordt zowel naar het minnelijk als het wettelijke traject gekeken. Het programma voor dit congres is nog in voorbereiding.

Stratech aanwezig als standhouder

Op bovenstaande congressen zullen de specialisten van Stratech met een infostand aanwezig zijn. Zij gaan hier graag met u in gesprek over de laatste ontwikkelingen!

Uw betrokken kennispartner

Stratech is méér dan alleen een softwareleverancier, wij zijn uw betrokken kennispartner. We vertalen onze kennis en ervaringen door naar onze software oplossingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het delen van kennis, zowel tijdens onze eigen kennisevents als op congressen. Wij gaan hier graag met u in gesprek. Bezoek onze stand en laat u door onze specialisten bijpraten!

Contact opnemen

Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren. U houdt gedurende het hele traject zicht op de status van uw cliënt.

Bekijk oplossingen
#