icon
Logo

Wil uw gemeente ook op het juiste spoor komen met data-analyse?

Op 25 juni organiseert Stratech geheel kosteloos een informatieve, praktijkgerichte themamiddag die in het teken staat van (big) data in het sociaal domein met een praktijkvoorbeeld voor het armoede- en schuldenbeleid. Worstelt u ook met vragen als 'Hoe kunnen we data in beeld brengen?' en 'Hoe kunnen we datagedreven werken?', dan wilt u deze middag zeker niet missen.

Interessant programma

Tijdens de themamiddag delen drie inspirerende sprekers hun kennis over en ervaringen met data in overheidsprojecten. Zo licht Kenny Pool (voorzitter Big Data Innovatie Hub) toe hoe de Big Data Innovatie Hub de gemeente Zoetermeer ondersteunt om haar ambitie om datagedreven te sturen en te werken waar te maken. Daarna neemt Angelika Klidas (Chief BI Officer bij MagnaVersum en docent BI aan de HvA) u mee in de wereld van data literacy: hoe lees, interpreteer, begrijp en bediscussieer je data. Dit zal ze onderbouwen met diverse projecten die ze heeft uitgevoerd. Vervolgens geeft Kees Brandwijk (beleidsonderzoeker en –adviseur voor Kenniscentrum MVS) u een inkijkje in hoe de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen met behulp van data-analyse inzicht gekregen hebben in het schulden- en armoedebeleid. Hij zal ook de eerste resultaten van het zojuist afgeronde vervolgonderzoek presenteren. Natuurlijk heeft u voldoende tijd om te netwerken zodat u uw eigen ervaringen met collega’s kunt delen. Bekijk hier het volledige programma!

Inspirerende programma

Het Spoorwegmuseum in Utrecht is het inspirerende decor voor deze themamiddag. Door de centrale ligging is de locatie goed bereikbaar per auto. Na afloop krijgt u van ons een uitrijkaart. Komt u met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Utrecht Maliebaan en stap uit midden in het museum!

Voorafgaand aan de themasessie kunt u zelfstandig een bezoek brengen aan het Spoorwegmuseum. Ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Bekijk mooie, historische treinen en verken de verschillende onderdelen van het museum.

Gratis deelname

Deelname, inclusief een bezoek aan het Spoorwegmuseum, lunch en parkeerkaart, is kosteloos. Meld u nu gratis aan voor deze inspirerende themasessie!

Direct aanmelden

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn van data-analyse? En hoe u data kunt toepassen bij het maken van beleid? Meld u nu aan en we zien u graag op dinsdag 25 juni!

Aanmelden

Over Stratech

Ook op het gebied van data biedt onze software diverse mogelijkheden! Hoe is de opbouw van uw cliƫntenbestand? Welke groepen cliƫnten zijn risicogroepen? Blijven de in- en uitstroom onder controle? Wat zijn de effecten van uw dienstverlening? Welke schuldeisers hebben een lange reactietijd? Stratech Insight biedt u deze inzichten op een presenteerblaadje!

Stratech Insight
#