icon
Logo

Voorlopig geen zesde editie IN Congres

7 februari 2019

Na vijf succesvolle edities zal Stratech in 2019 geen IN Congres organiseren. Dit kennisevent voor bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners en kredietverstrekkers krijgt dus voorlopig nog geen zesde editie.

Afweging

Deze afweging is gemaakt omdat we de afgelopen jaren veel andere initiatieven hebben zien ontstaan, waarbij veelal dezelfde onderwerpen op het programma staan. Om overlap en herhaling te voorkomen, gaat Stratech op zoek naar alternatieve manieren om kennis met u te delen. Want uiteraard blijven we als uw betrokken kennispartner ook komend jaar kennis delen. Dit zal enerzijds zijn via diverse bijeenkomsten over specifieke onderwerpen en anderzijds via onze gebruikerstrainingen en nieuwsbrief. Wij zijn momenteel bezig met de exacte invulling hiervan.

Over het IN Congres

Als uw betrokken kennispartner vinden we het delen van kennis erg belangrijk. In het kader van kennisdeling heeft Stratech de afgelopen vijf jaar het IN Congres georganiseerd. Op dit kennisevent hebben we jaarlijks ruim 300 bewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, schuldhulpverleners en kredietverstrekkers mogen verwelkomen. Het doel hiervan was om de sociaal financiële markt een inspirerende en informatieve dag te bieden.

Terugblik op vijf geslaagde edities IN Congres

Met veel plezier kijken we terug op vijf geslaagde edities van het IN Congres. Blikt u nog even met ons mee terug? Lees hier onze terugblik op het IN Congres: van een eerste brainstorm in 2013 tot een volwaardig kennisevenement met vijf succesvolle edities.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de evenementen van Stratech? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Betrokken kennispartner

Stratech is meer dan alleen softwareleverancier. Stratech is ook uw betrokken kennispartner! Dat doen we enerzijds door kennisintensieve processen te automatiseren en de kennis te borgen in de software en anderzijds door de organisatie van trainingen en kennisevents, waaronder het IN Congres.

Meer over onze software
#