icon
Logo

Unieke samenwerking Stratech en Fintech bedrijf Invers

18 juli 2017
 

Stratech en Fintech bedrijf Invers BV gaan intensief met elkaar samenwerken. Hiermee bundelen ze de krachten op het gebied van het beheren van financiën. Stratech levert een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem voor gebruik door bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners en kredietverstrekkers. Invers staat bekend om haar slimme oplossingen voor identificatie en classificatie van banktransacties en analyse van bestedingsprocessen voor zowel consumenten als financiële instellingen.

Stratech en Invers gaan elkaar versterken door elkaars kennis en technieken van de identificatie en classificatie van banktransacties te bundelen. Dit zal vervolgens geïntegreerd worden in de softwareoplossing Stratech Perspectief.

De Budgetscan

De eerste ambitie van de samenwerking is de ontwikkeling van de zogenaamde Budgetscan voor begeleiders die cliënten ondersteunen die hun financiën niet zelfstandig kunnen beheren. De Budgetscan zorgt ervoor dat de begeleider van de cliënt via Stratech Perspectief snel en direct financieel inzicht heeft bij het eerste contact dat hij/zij heeft met zijn of haar cliënt. De inkomsten en uitgaven van de cliënt worden afgezet tegen de landelijk erkende Nibud-norm voor de betreffende cliënt, zodat de begeleider direct de afwijkingen in beeld krijgt.

Feestelijke ondertekening

Stratech en Invers hebben deze week de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee is de samenwerking officieel bekrachtigd. Beide partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Bart den Hollander (Directeur en eigenaar van Invers) geeft aan: "De bestedingsanalyses die Invers van huishoudens maakt, door te kijken naar iemands inkomsten en uitgaven, passen uitstekend bij juist die huishoudens die het financieel moeilijk hebben." Over de toegevoegde waarde van deze samenwerking zegt Marieke Zendman (Product Manager bij Stratech): "Door de samenwerking met Invers zullen onze klanten met minimale administratieve handelingen snel een beeld hebben van de werkelijke inkomsten en uitgaven van de cliënt. Dit levert ze, naast veel tijdwinst, ook een reëel beeld op van de financiële situatie van de cliënt. Op basis van deze feitelijke informatie kan men snel een advies doen voor de juiste ondersteuning."

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze software uw organisatie kan bieden? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Bekijk mogelijkheden
#