icon
Logo

Training Schuldhulpverlening nu ook door Kiwa geaccrediteerd!

Als betrokken kennispartner leert Stratech u graag alle ins en outs over onze software voor Schuldhulpverlening. Hiervoor bieden we de training Stratech Perspectief voor Schuldhulpverlening. Deze training is nu ook geaccrediteerd door Kiwa!

Behaal uw PE-punten!

Met een training spijkert u uw kennis bij en behaalt u direct uw PE-punten. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

  • BPBI: 5 PE-punten
  • Bureau Wsnp 5 PE-punten (Vaardigheden)
  • NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren
  • Kiwa: 5 punten Vaardigheden

Inhoud van de training schuldhulpverlening

Na een algemene introductie van de software gaat de training onder andere in op het inzetten van een schuldhulpverleningstraject, inclusief het opvoeren van schulden, het gebruiken van de Vtlb-calculator en het uitvoeren van een herverdeling. Bekijk hier alle onderwerpen!

De training duurt één dag en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 425,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. 

 
Trainingsdata

De training vindt plaats op de volgende data: 

  • Donderdag 19 maart 2020
    Let op: dit betreft een starterstraining. U kunt hier ook aan deelnemen als u momenteel nog niet werkt met Stratech Perspectief
Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Training Stratech Perspectief voor Schuldhulpverlening!

INSCHRIJVEN

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor schuldhulpverlening
#