icon
Logo

Training Documentgenerator Stratech Perspectief

Heeft u behoefte aan (nieuwe) rapportages? Of wilt u wijzigingen doorvoeren in de standaardbrieven die verstuurd worden? Het is voor de snelheid van het proces van belang dat u zelf de gewenste aanpassingen in de brieven en rapportages kunt aanbrengen.

Hiervoor bieden we u de tweedaagse training Documentgenerator Stratech Perspectief aan.

Locatie: online -

Inhoud van de training Documentgenerator

Door middel van de documentgenerator in Stratech Perspectief worden geregistreerde gegevens op een heldere wijze inzichtelijk gemaakt. Tijdens de tweedaagse basistraining Documentgenerator leert u hoe u op een eenvoudige wijze zelf rapportages kunt samenstellen met behulp van deze documentgenerator.

De belangrijkste thema's die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Basisbegrippen documentgenerator
  • Bepalen gegevensselecties
  • Ontwikkelen en aanpassen van brieven
  • Ontwikkelen en aanpassen van managementstatistieken

Er wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Behaal uw PE-punten!

Aan de training zijn in 2022 door Bureau Wsnp PE-punten toegekend. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

  • Bureau Wsnp: 10 PE-punten (Vaardigheden)
  • NBPB: 10 gecertificeerde studie-uren
Praktische info

De training duurt twee dagen en vindt online plaats. De investering bedraagt slechts € 1.038,00 per persoon. Op deze training zijn de Diensten voorwaarden Stratech van toepassing.

Trainingdata

De training vindt online plaats. In overleg bepalen we welke dag en welk tijdstip het meest geschikt is.

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Training Documentgenerator Stratech Perspectief!

INSCHRIJVEN