icon
Logo

Training Documentgenerator Stratech Perspectief

Heeft u behoefte aan (nieuwe) rapportages? Of wilt u wijzigingen doorvoeren in de standaardbrieven die verstuurd worden? Het is voor de snelheid van het proces van belang dat u zelf de gewenste aanpassingen in de brieven en rapportages kunt aanbrengen.

Hiervoor bieden we u de tweedaagse training Documentgenerator Stratech Perspectief aan.

Enschede Van 25 maart 2020, 10:00 uur
tot 26 maart 2020, 16:00 uur

Inhoud van de training Documentgenerator

Door middel van de documentgenerator in Stratech Perspectief worden geregistreerde gegevens op een heldere wijze inzichtelijk gemaakt. Tijdens de tweedaagse basistraining Documentgenerator leert u hoe u op een eenvoudige wijze zelf rapportages kunt samenstellen met behulp van deze documentgenerator.

De belangrijkste thema's die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Basisbegrippen documentgenerator
  • Bepalen gegevensselecties
  • Ontwikkelen en aanpassen van brieven
  • Ontwikkelen en aanpassen van managementstatistieken

Er wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Behaal uw PE-punten!

Aan de training zijn ook in 2020 door Bureau Wsnp en de BPBI PE-punten toegekend. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

  • BPBI: 8 PE-punten
  • Bureau Wsnp: 10 PE-punten (Vaardigheden)
  • NBPB: 10 gecertificeerde studie-uren
Praktische info

De training duurt twee dagen en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 985,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. Op deze training zijn de Opleidingsvoorwaarden Standaard van toepassing.

Trainingdata

De training vindt plaats op de volgende data. 

  • Woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020

Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training bij u op locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Training Documentgenerator Stratech Perspectief!

INSCHRIJVEN