icon
Logo

Training Applicatiebeheer Stratech Perspectief

Bent u een gebruiker van onze totaaloplossing voor schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering? Tijdens onze eendaagse training Applicatiebeheer Stratech Perspectief leert u maximaal te profiteren van onze totaaloplossing.

Deze training biedt deelnemers de mogelijkheid om op een gestructureerde en eenvoudige wijze zelf aanpassingen te doen in Stratech Perspectief.

 

Bij Stratech of uw locatie! -

Inhoud van de training Applicatiebeheer

De training bestaat uit een algemene inleiding. Vervolgens zullen deelnemers leren de applicatie te beheren en de inrichting ervan aan te passen. Onderwerpen die tijdens de training uitgebreid aan bod komen zijn:

  • De applicatie aanpassen naar eventuele wijzigingen in werkprocessen
  • Het aanmaken van nieuwe gebruikers
  • Het inrichten van toegangsbeheer

Er wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

 

Behaal uw opleidingspunten!

Aan de training zijn in 2022 door Bureau Wsnp PE-punten toegekend. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

  • Bureau Wsnp: 2 PE-punten (Vaardigheden)

 

Praktische info

De training duurt één werkdag en kan zowel in de opleidingsruimte van Stratech als bij u op locatie worden gegeven. In het aanmeldformulier kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft.

Training:  Locatie: 1e deelnemer: Extra deelnemer:
Applicatiebeheer Opleidingsruimte Stratech € 895,00 € 447,50
Applicatiebeheer Uw locatie of anders € 995,00 € 447,50

Op deze training zijn de Diensten voorwaarden Stratech van toepassing.

 

Trainingdata

In overleg met onze Consultants wordt gezocht naar een datum voor de training. 

 

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Training Applicatiebeheer Stratech Perspectief!

INSCHRIJVEN