icon
Logo

Training Applicatiebeheer Stratech Perspectief

Bent u een gebruiker van onze totaaloplossing voor schuldhulpverlening, budgetbeheer, beschermingsbewind en Wsnp bewindvoering? Tijdens onze eendaagse training Applicatiebeheer Stratech Perspectief leert u maximaal te profiteren van onze totaaloplossing.

Deze training biedt deelnemers de mogelijkheid om op een gestructureerde en eenvoudige wijze zelf aanpassingen te doen in Stratech Perspectief.

Enschede 19 november 2020, 10:00 - 16:00

Inhoud van de training Applicatiebeheer

De training bestaat uit een algemene inleiding. Vervolgens zullen deelnemers leren de applicatie te beheren en de inrichting ervan aan te passen. Onderwerpen die tijdens de training uitgebreid aan bod komen zijn:

  • De applicatie aanpassen naar eventuele wijzigingen in werkprocessen;
  • Het aanmaken van nieuwe gebruikers;
  • Het inrichten van toegangsbeheer. 

Er wordt geprobeerd de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Omdat niet iedere bedrijfsvoering of werkwijze hetzelfde is, bieden onze trainingen ruimte voor uitleg over uw eigen specifieke vraagstukken. U kunt vooraf aan de training uw vraagstukken kenbaar maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Behaal uw PE-punten!

Aan de training zijn ook in 2020 door Bureau Wsnp en de BPBI PE-punten toegekend. Na afloop van de training ontvangt u dan ook een certificaat met hierop de toegekende PE-punten.

  • BPBI: 5 PE-punten
  • Bureau Wsnp: 2 PE-punten (Vaardigheden)
  • NBPB: 5 gecertificeerde studie-uren
Praktische info

De training duurt één dag en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 425,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. Op deze training zijn de Opleidingsvoorwaarden Standaard van toepassing.

Trainingdata

De training vindt plaats op de volgende datum. 

  • Donderdag 19 november 2020

Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training bij u op locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Training Applicatiebeheer Stratech Perspectief!

INSCHRIJVEN