icon
Logo

Terugblik op geslaagde Gebruikersdag Stratech Perspectief

7 december 2018
 
 

Donderdag 22 november stond er een Gebruikersdag voor gebruikers van ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief op het programma. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag.

Kennisdeling

De Gebruikersdag stond in het teken van kennisdeling. Tijdens verschillende sessies zijn diverse onderwerpen behandeld. Zo kwam onder andere de BKR-koppeling aan bod. Namens Bureau Krediet Registratie werd het proces rondom het registreren en toetsen van contracten toegelicht. Zo kwam er aan bod hoe BKR de aangeleverde mutaties verwerkt, wanneer er getoetst moet worden en hoe het toetsproces er uitziet. Vervolgens werd de koppeling in Stratech Perspectief gedemonstreerd.

Andere onderwerpen die op het programma stonden zijn een verdieping van de digitale koppeling met de Rechtspraak (KEI Toezicht), de schuldregeling, applicatiebeheer en enkele praktische gebruikersinstructies met handige tips en tricks.

Nieuwe functionaliteiten

Daarnaast is tijdens deze Gebruikersdag stil gestaan bij nieuwe functionaliteiten in de software. Zo zijn de mogelijkheden van de module 'Niet problematische schulden' gedemonstreerd, waarmee het mogelijk is om niet problematische schulden af te lossen en grip te houden op het proces rondom de aflossing. Ook is het vernieuwde dashboard van Stratech Insight gepresenteerd en is er een toelichting gegeven op de mogelijkheden van de StUF-ZKN koppeling.

Nederland Fietsland

De unieke en inspirerende locatie van De Fietser in Ede vormde het decor voor de Gebruikersdag. Deze locatie bevat een testbaan voor diverse fietsen en er bevindt zich een Fietsmuseum. Zo zijn we ook meer te weten gekomen over Nederland Fietsland.

Wist u bijvoorbeeld dat...

  • ... de gezamenlijke lengte van de Nederlandse fietspaden 35.000 kilometer is?
  • ... er in Nederland ongeveer 22.043.951 fietsen rond rijden?
  • ... de gemiddelde Nederland in zijn/haar leven 76.424 kilometer fietst?

Meer informatie

Heeft u de Gebruikersdag gemist of wilt u meer weten over de besproken onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Stratech Perspectief
#