icon
Logo

Terugblik op geslaagde Gebruikersdag Stratech Perspectief voor schulddienstverlening

7 november 2022
 
 

Op dinsdag 1 november 2022 heeft de Gebruikersdag Stratech Perspectief voor schulddienstverlening plaatsgevonden. Een geslaagde en educatieve dag! Graag blikken we terug op deze dag.

Feestelijke opening | Het Schuldenknooppunt beschikbaar in Stratech Perspectief

Het was alweer een tijdje geleden gezien de hele situatie rondom het coronavirus en waarschijnlijk is dat, in combinatie met het zeer interessante en educatieve programma, de reden geweest dat we een enorm hoge hadden: bijna 100 gebruikers!

De bijzondere erfgoedlocatie Mariënhof in Amersfoort met diverse karakteristieke ruimtes bood Stratech een mooi decor voor de Gebruikersdag Stratech Perspectief voor schulddienstverlening inclusief een speciaal en feestelijk tekenmoment! In Stratech Perspectief is nu ook het Schuldenknooppunt beschikbaar en dat wilden wij natuurlijk delen op deze gebruikersdag!

Via het Schuldenknooppunt kunnen schuldhulpverleners en schuldeisers eenvoudig standaard berichten uitwisselen waardoor er minder handelingen nodig zijn om sneller en efficiënter schulden te regelen voor cliënten. Wanneer alle schuldhulpverleners en schuldeisers middels convenanten zijn aangesloten op het Schuldenknooppunt, is schuldregelen binnen 3 weken mogelijk!

Sessierondes

Na een heerlijke lunch en wat netwerken hebben onze collega's verschillende sessies verzorgd. Sander van den Berg heeft gebruikers meegenomen in een deep dive in Stratech Insight, Damon Haghuis heeft applicatiebeheerders en key-users de fijne kneepjes van de rapportgenerator laten zien en Ivo Molkenboer heeft de gebruikers laten zien welke modules Stratech Perspectief allemaal te bieden heeft. 

Tijdens de tweede sessieronde heeft Erik Mijnheer een grote groep gebruikers meegenomen in een blik naar de toekomst en hebben Ivo Molkenboer en Tiffany Dooghe een groep applicatiebeheerders een uitgebreide toelichting gegeven op handige instellingen en mogelijkheden binnen Stratech Perspectief.

Geslaagde dag!

Het hele team van Stratech heeft ervan genoten om zoveel klanten weer te mogen ontmoeten en kijkt terug op een geslaagde en educatieve dag!

Meer informatie

Heeft u de Gebruikersdag gemist of wilt u meer weten over de besproken onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Stratech Perspectief
#