icon
Logo

Terugblik op geslaagde Gebruikersdag Stratech Perspectief

22 november 2019
 
 

Afgelopen donderdag 21 november vond de jaarlijkse Gebruikersdag voor gebruikers van ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief plaats. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag!

Kennisdeling

De Gebruikersdag stond - zoals u van ons gewend bent - in het teken van kennisdeling. Tijdens het plenaire gedeelte van de dag heeft Marieke Zendman - Product Manager Stratech - de deelnemers meegenomen door diverse actuele ontwikkelingen.

Daarnaast heeft Karen Stoffels-Montfoort - lid van de Recofa Rekencommissie Vtlb - een update gegeven van alle aanpassingen en wijzigingen in de berekening van de Vtlb. 

Aan het eind van de ochtend is aandacht besteed aan het nieuwe huwelijksrecht en de aangepaste berekeningsmethode voor de verdeling van afloscapaciteit die dit met zich mee brengt. NVVK en Bureau Wsnp ontwikkelden hier, in samenwerking met Stratech, een handige berekeningssheet voor. Pauline de Wit-van Schie (Bureau Wsnp) en Karen Stoffels-Montfoort (NVVK) hebben de veranderingen gepresenteerd.

Verschillende workshoprondes

De middag stond in het teken van verschillende workshops. Zo zijn de geplande wijzigingen rondom het splitsen en samenvoegen van dossiers in Stratech Perspectief met de deelnemers doorgenomen, zijn recente en toekomstige ontwikkelingen in Stratech Perspectief in vogelvlucht besproken en is een interactieve workshop gegeven over de (on)mogelijkheden van data

Sfeervolle locatie

Omdat Stratech 30 jaar bestaat, hebben we dit jaar gekozen voor een extra feestelijke locatie. De inspirerende locatie Slot Zeist vormde het decor voor deze inspirerende dag. Een 17e eeuws slot met sprookjesachtige stijlkamers en vorstelijke vertrekken. Uiteraard zijn de deelnemers tussen de inhoudelijke sessies door getrakteerd op een indrukwekkende rondleiding. Hierbij heeft men mogen proeven van de adellijke sfeer van weleer en is men alles te weten gekomen over de geschiedenis, architectuur en bewoners van Slot Zeist.

Hieronder vindt u een impressie van deze sfeervolle locatie!

Meer informatie

Heeft u de Gebruikersdag gemist of wilt u meer weten over de besproken onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Stratech Perspectief
#