icon
Logo

Succesvolle live-gang Stratech Perspectief bij Gemeente Schagen!

 
 
28 november 2018
 
 

Na een periode van implementeren, inrichten en trainen is de software Stratech Perspectief onlangs door de Gemeente Schagen succesvol in gebruik genomen.

Gemeente Schagen

Gemeente Schagen telt zo'n 47.000 inwoners en is een veelzijdige gemeente met een bruisende stadskern, pittoreske dorpjes, groene polders, bloeiende bollenvelden en een mooie kustlijn. Binnen de organisatie heerst een nuchtere cultuur met korte lijnen, een informele sfeer en veel ondernemingszin.

Schuldhulpverlening is onderdeel van de wijkteams binnen de gemeente Schagen. De schuldregeling wordt uitgevoerd door wijkteamconsulenten met de specialisatie schuldhulpverlening. Daarnaast bieden de wijkteams hulp bij het plannen van uitgaven, advies over hoe men kan rondkomen met het inkomen en advies over betalingsregelingen.

Keuze voor Stratech Perspectief

Eind 2017 schreef de Gemeente Schagen een aanbesteding uit voor een schuldhulpverleningsapplicatie. De gemeente wilde een verdere professionaliseringsslag maken in de schuldhulpverlening. Uit de aanbesteding kwam de software van Stratech als beste oplossing naar voren.

Als NVVK-lid was het voor de gemeente belangrijk dat de software voldoet aan de NVVK gedragscodes. Deze gedragscodes geven aan welke handelingen en stappen de NVVK-leden uitvoeren en volgen in hun dienstverlening aan mensen met financiële problemen. Stratech Perspectief kan worden ingericht conform de NVVK werkprocessen.

Feestelijke live-gang

Onlangs heeft de gemeente Stratech Perspectief succesvol in gebruik genomen. Uiteraard mocht hierbij een stukje gebak niet ontbreken! Wij wensen de Gemeente Schagen veel succes en gebruiksgemak met de software!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor schuldhulpverlening? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor schuldhulpverlening
#