icon
Logo

Stratech organiseert 4e editie van het IN Congres op 1 juni 2017

20 april 2017
 

Als úw kennispartner organiseert Stratech op donderdag 1 juni voor de vierde maal het IN Congres. Dit kennisevent biedt beschermingsbewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, schuldhulpverleners, kredietverstrekkers en Wsnp bewindvoerders een informatieve en inspirerende dag!

Interessante sprekers op een inspirerende locatie

Als professional weet u als geen ander dat het helpen van cliënten met financiële moeilijkheden topsport is. Waar anders dan op locatie van het topsport trainingscentrum Papendal kunt u beter geïnspireerd worden om het beste uit uzelf en uw cliënt te halen? Op donderdag 1 juni bent u van harte welkom op het IN Congres bij Congrescentrum Papendal te Arnhem!

Voormalig wielrenner Gert Jakobs weet als meesterknecht hoe het is om jezelf dienstbaar op te stellen en hoe je jezelf en anderen kunt motiveren het beste uit jezelf te halen. Uiteraard gaat de weg naar succes ook gepaard met hoge pieken en diepe dalen. Gert Jakobs deelt in de dagopening vol passie en humor zijn ervaringen en licht vanuit een ander perspectief toe dat je motiveren kunt leren.

Gedurende de dag worden er 17 verschillende workshops verzorgd door interessante sprekers van onder andere Bureau Wsnp, de Belastingdienst, het CJIB, de NVVK en het KEI Toezicht project. In de workshops wordt u onder andere getraind in thema's als het Vtlb, toeslagen, zorgverzekeringsschulden, het breed moratorium, communicatie met de kantonrechter, erfrecht en privacy.

In de middag neemt Paul Buitink u mee op reis door de verandering en verdere digitalisering van het financiële systeem: nieuwe munten, nieuwe banken, blockchain en de toenemende rol van de centrale bank. Ook bespreekt Paul de vergaande impact hiervan op uw portemonnee en die van uw cliënten.

Accreditatie PE-punten

De volgende PE-punten zijn toegekend aan het IN Congres 2017:

  • De NBPB certificeert het IN Congres met 6,25 studie-uren;

  • Door de BPBI zijn 5,5 PE-punten toegekend;

  • Bureau Wsnp heeft 5 PE-punten voor Kennisvergroting toegekend;

  • Door Kiwa zijn 3 PE-punten Vaardigheden en 3 PE-punten Kennis toegekend;

  • VeWeVe punten zijn nog in aanvraag.

Schrijf u nu IN!

Meer informatie over het IN Congres, inclusief een uitgebreide beschrijving van het programma, vindt u op www.incongres.nl. U kunt zich hier direct inschrijven. Door per workshopronde uw keuze door te geven, kunt u uw eigen programma samenstellen. Laat u voor slechts € 169,00 op dit inspirerende kennisevent informeren over een gevarieerd aantal onderwerpen! 

IN Congres Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het IN Congres? Schrijf u dan nu in voor de IN Congres Update Service en blijf geïnformeerd!

Inschrijven

Over het IN Congres

Het IN Congres is hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer, budgetcoaching en kredietverstrekking.

Bekijk meer
#