icon
Logo

Adema Bewindvoering live met Koppeling Rechtspraak

15 februari 2018
 

In het kader van de digitalisering van de Rechtspraak gaat de communicatie tussen de bewindvoerder en de rechtbank digitaal plaats vinden. Stratech heeft dit mogelijk gemaakt in de software en deze Koppeling Rechtspraak is nu live bij Adema Bewindvoering.

Koppeling Rechtspraak

Na een uitgebreide pilotperiode waarbij rechtbanken, diverse professionele bewindvoerders en IT-leveranciers betrokken waren, heeft Stratech een systeemkoppeling ontwikkeld. Deze Koppeling Rechtspraak - onze oplossing in Stratech Perspectief – maakt het mogelijk om machtigingsverzoeken, de Rekening en Verantwoording en de Boedelbeschrijving digitaal te verwerken. De bewindvoerder kan deze documenten digitaal indienen en vervolgens eenvoudig de beslissingen van de rechter inzien. Daarnaast is het mogelijk om berichten te versturen naar en te ontvangen van de rechtbank.

 

Adema Bewindvoering live!

Vanaf deze week communiceert Stratech-klant Adema Bewindvoering digitaal met de rechtbank. Adema Bewindvoering is gevestigd in Friesland en helpt mensen om geldzaken en persoonlijke zaken goed te regelen als ze dat zelf niet kunnen. Ze bieden hiervoor ondersteuning in de vorm van bewindvoering, curatele, inkomensbeheer en mentorschap.

Meer over de overstap naar digitale communicatie?

Voor meer informatie over de overstap naar digitale communicatie kunt u contact met ons opnemen!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor bewindvoering
#