icon
Logo

Jaarcongres Armoede en Schulden

16 juli 2018

Op vrijdag 14 september 2018 organiseren Divosa en HOEZO! het vierde jaarcongres Schulden en Armoede. Thema van deze editie is 'Stop Schulden Samen'. 

Als uw kennispartner is Stratech is ook aanwezig op dit congres. We gaan hier graag met u in gesprek! 

Over het congres Schulden en Armoede

Eén op de vijf mensen in Nederland heeft risicovolle schulden die zonder hulp vaak onoplosbaar zijn. Er zijn verschillende initiatieven om deze mensen te helpen, maar de problematiek is zo groot en complex, dat we het tij alleen kunnen keren door intensief samen te werken. Het vierde Jaarcongres Schulden en Armoede staat dan ook in het teken van samenwerking.

Maar wat betekent ‘samen’ precies?  Hoe pakken we dat aan en hoe bereiken we samen resultaten? Wat is hierin de rol van de overheid? En wat kan jij hierin betekenen?

Kortom: Hoe kunnen we schulden samen stoppen?

Deze vraag staat centraal op vrijdag 14 september tijdens het vierde jaarcongres Schulden en Armoede ‘Stop Schulden Samen’ in Driebergen. 

Netwerkplein

Tijdens het Jaarcongres kunt u een bezoek brengen aan het netwerkplein. Stratech is hier aanwezig en gaat graag met u in gesprek!

Praktische info

Datum: vrijdag 14 september
Tijd: 09.15 - 17.30 uur
Locatie: Landgoed De Horst, Driebergen
Inschrijven: schrijf u direct in!

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u graag met ons gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten uitvoeren.

Software voor schuldhulpverlening
#