icon
Logo

Ontmoet Stratech op Congres Armoede en Schulden Doorgrond

Dinsdag 3 april organiseert Zorg+Welzijn de derde editie van het congres Armoede en Schulden Doorgrond. Onderwerp van deze kennisdag is 'Effectief inzetten op armoedebestrijding'. 

Stratech is ook aanwezig op dit congres en ontmoet u hier graag!

Over het congres

In de laatste jaren groeit het inzicht over armoede en zijn er steeds meer initiatieven die gebruik maken van die kennis, mensen levend in armoede perspectief bieden en op een zinvolle manier leren omgaan met hun situatie. Dit congres biedt een podium aan die inzichten en initiatieven.

Veel sociale problematiek begint met armoede en schulden. Wie beter begrijpt wat armoede is, hoe het ontstaat, wat het met mensen doet, in welke wereld je terecht komt als je arm bent, kan die mensen beter helpen. 

Programma

Bij de 3e geactualiseerde editie van het congres Armoede en Schulden Doorgrond geven deskundige sprekers, zoals Pieter Hilhorst, Nadja Jungman en André Moerman u inzicht in het irrationele gedrag van mensen die in armoede leven, ontdekt u diverse initiatieven om armoede te bestrijden. In diverse workshops wordt stil gestaan bij onderwerpen als chronische stress, gesprekken voeren en het basisinkomen. 

Netwerkplein

Op het netwerkplein kunt u in contact komen met diverse partijen. Ook Stratech zal hier als standhouder aanwezig zijn. Wij ontmoeten u hier graag!  

Praktische info

Datum: dinsdag 3 april
Tijd: 09.00 - 17.00 uur
LocatieReeHorst, Bennekomseweg 24 te Ede
Inschrijven: schrijf u direct in!

 

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u graag met ons gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten uitvoeren.

Software voor schuldhulpverlening
#