icon
Logo

Ontdek alle mogelijkheden van Stratech Insight met onze trainingen

Met Stratech Insight heeft u altijd inzicht in actuele stuur- en managementinformatie. Naast diverse standaard dashboards, kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen inzichten creëren en presentaties maken.

Tijdens de Stratech Insight trainingen leren we u graag meer over alle mogelijkheden.

 

Over Stratech Insight

Stratech Insight is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee u op eenvoudige en visuele wijze gegevens uit Stratech Perspectief kunt analyseren en omzetten in actuele managementinformatie. Zo heeft u bijvoorbeeld een uitgebreid inzicht in de opbouw van uw cliëntenbestand, ziet u op de sociale kaart waar uw cliënten wonen en kunt u grip houden op de in- en uitstroom. Daarnaast krijgt u detailinformatie over de verschillende vormen van dienstverlening (bijvoorbeeld Budgetbeheer, Bewindvoering en Schuldregeling). Ook de caseload van begeleiders of afdelingen wordt inzichtelijk gemaakt.  

Basistraining

Hoe maakt u selecties op algemene gegevens of in- en uitstroom? Hoe bewaart u filters? En hoe maakt u een presentatie in Stratech Insight? In de praktische Basistraining voor Stratech Insight krijgt u antwoord op al uw vragen. U krijgt een toelichting over het maken en bewaren van filters en leert hoe u presentaties vanuit Stratech Insight kunt maken.

Experttraining

In de Experttraining wordt u meegenomen in de uitgebreide mogelijkheden van Stratech Insight. Zo leert u uitgebreidere analyses te maken en uw eigen overzichten samen te stellen. Daarnaast krijgt u een instructie over het werken met master items en hoe u deze kunt inzetten bij het maken van uw eigen overzichten.

 

Maakt u nog geen gebruik van Stratech Insight?

Bekijk voor een indruk van alle mogelijkheden onderstaande video!

Wilt u ook alle mogelijkheden van Stratech Insight ontdekken?

Meld u nu aan voor één van onze trainingen!

Aanmelden

Over Stratech Insight

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Management informatie
#