icon
Logo

Ontdek alle mogelijkheden van Stratech Insight met onze trainingen

Met Stratech Insight heeft u altijd inzicht in actuele stuur- en managementinformatie. Naast diverse standaard dashboards, kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen inzichten creëren en presentaties maken.

Tijdens de Stratech Insight trainingen leren we u graag meer over alle mogelijkheden.

 

Over Stratech Insight

Stratech Insight is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee u op eenvoudige en visuele wijze gegevens uit Stratech Perspectief kunt analyseren en omzetten in actuele managementinformatie. Zo heeft u bijvoorbeeld een uitgebreid inzicht in de opbouw van uw cliëntenbestand, ziet u op de sociale kaart waar uw cliënten wonen en kunt u grip houden op de in- en uitstroom. Daarnaast krijgt u detailinformatie over de verschillende vormen van dienstverlening (bijvoorbeeld Budgetbeheer, Bewindvoering en Schuldregeling). Ook de caseload van begeleiders of afdelingen wordt inzichtelijk gemaakt.  

Basistraining

Hoe maakt u selecties op algemene gegevens of in- en uitstroom? Hoe bewaart u filters? En hoe maakt u een presentatie in Stratech Insight? In de praktische Basistraining voor Stratech Insight krijgt u antwoord op al uw vragen. U krijgt een toelichting over het maken en bewaren van filters en leert hoe u presentaties vanuit Stratech Insight kunt maken.

Deze training vindt plaats op dinsdag 27 oktober op locatie van Stratech te Enschede. 

Experttraining

In de Experttraining wordt u meegenomen in de uitgebreide mogelijkheden van Stratech Insight. Zo leert u uitgebreidere analyses te maken en uw eigen overzichten samen te stellen. Daarnaast krijgt u een instructie over het werken met master items en hoe u deze kunt inzetten bij het maken van uw eigen overzichten.

De Experttraining Stratech Insight vindt plaats op donderdag 12 november op locatie van Stratech te Enschede. 

Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training bij u op locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Maakt u nog geen gebruik van Stratech Insight?

Bekijk voor een indruk van alle mogelijkheden onderstaande video!

Wilt u ook alle mogelijkheden van Stratech Insight ontdekken?

Meld u nu aan voor één van onze trainingen!

Aanmelden

Over Stratech Insight

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Management informatie
#