icon
Logo

Nieuw: zaaksysteem koppeling in Stratech Perspectief

5 februari 2019
 

Werkt u ook zaakgericht? Stratech Perspectief kan vanaf nu aangesloten worden op uw zaaksysteem

Met de nieuwe module 'Zaaksysteem koppeling' (StUF-ZKN) is het mogelijk om zaak- en documentgegevens in Stratech Perspectief uit te wisselen met uw zaaksysteem om zo zaakgericht te werken.

Uitwisseling van documenten

Documenten die bij een zaak horen zijn vanuit Stratech Perspectief te openen. Dit geldt zowel voor de verzonden als ontvangen post. Maar ook andersom geldt dat in Stratech Perspectief gegenereerde brieven of los toegevoegde dossierstukken automatisch worden opgeslagen in het zaaksysteem. U kunt de documenten in het DMS vanuit Stratech Perspectief openen en bewerken. Op deze manier kunt u eenvoudig vanuit één systeem werken.

De voordelen van de zaaksysteem koppeling voor u op een rij:

  • Schuldhulpverleningstrajecten zijn voor de gehele organisatie inzichtelijk in het zaaksysteem
  • Zaakgegevens worden automatisch bijgewerkt
  • De consulent heeft in Stratech Perspectief direct inzicht in alle documenten die gekoppeld zijn aan de zaak, dus ook de binnengekomen of gescande post
  • Uitgaande documenten worden automatisch opgeslagen in het zaaksysteem, dus dubbel registreren is niet meer nodig
  • De in- en uitcheckfunctionaliteit van het zaaksysteem wordt gebruikt, zodat er niet meerdere personen gelijktijdig aan hetzelfde document werken
  • U kunt in één keer het zaaksysteem bijwerken met de lopende trajecten in Stratech Perspectief

De uitwisseling vindt plaats op basis van de standaard Zaak- en Documentservices 1.1, zoals vastgesteld door VNG Realisatie (voorheen KING). De koppeling is vanaf versie 8.6 in onze software beschikbaar.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor schuldhulpverlening
#