icon
Logo

Meet en vergelijk de resultaten van uw armoede- en schulden beleid met de Divosa Benchmark

Neemt uw gemeente deel aan de Divosa Benchmark?

Met het Dashboard 'Armoede en Schulden' in Stratech Insight levert u eenvoudig de jaarcijfers aan!

Benchmark Armoede en Schulden

De Benchmark Armoede en Schulden bevat een volledig beeld van de presentaties op het gebied van armoedebeleid en schuldhulpverlening, waaronder het aantal gestarte en afgesloten trajecten. Ook is hiervan inzichtelijk hoe succesvol de trajecten waren. Zo krijgt u inzicht in uw eigen beleid en kunt u dit vergelijken met andere gemeenten. 

Geen zorgen over ingewikkeld datamodel

Met het Dashboard 'Armoede en Schulden' in Stratech Insight heeft u in één oogopslag inzicht in de data die aangeleverd moet worden voor de benchmark. Normaal gesproken dient u deze data via een ingewikkeld datamodel aan te leveren. In het Dashboard in Stratech Insight is het datamodel verwerkt, zodat u eenvoudig een export kunt maken van de benodigde gegevens.

Wilt u deze cijfers vooraf nog even controleren? U heeft uiteraard inzicht in de achterliggende data vanuit Stratech Perspectief.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Over Stratech Insight

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Management informatie
#