icon
Logo

Vergelijk de resultaten van uw armoede- en schuldenbeleid met de Divosa Benchmark

Neemt uw gemeente deel aan de Divosa Benchmark?

Met het Dashboard 'Armoede en Schulden' in Stratech Insight levert u eenvoudig de jaarcijfers aan!

Benchmark Armoede en Schulden

De Divosa Benchmark Armoede en Schulden bevat een volledig beeld van uw prestaties op het gebied van armoedebeleid en schuldhulpverlening, waaronder het aantal gestarte en afgesloten trajecten. Ook is hiervan inzichtelijk hoe succesvol de trajecten waren. Zo krijgt u inzicht in uw eigen beleid en kunt u dit vergelijken met andere gemeenten in een vergelijkbare situatie als u.

Speciaal voor u ontwikkeld

Met het Dashboard 'Armoede en Schulden' in Stratech Insight heeft u in één oogopslag inzicht in de data die aangeleverd moet worden voor de Divosa Benchmark. Normaal gesproken dient u deze data via een ingewikkeld datamodel aan te leveren, wat u bovendien veel tijd kost.

In het Dashboard in Stratech Insight is het datamodel voor u verwerkt, zodat u eenvoudig een export kunt maken van de benodigde gegevens. Het dashboard is speciaal ontwikkeld om u te helpen uw gegevens zo efficiënt mogelijk aan te leveren, door gebruik te maken van onze digitale koppeling met de KWIZ-cryptor.

De voordelen voor u:

  • U bespaart tijd door het automatisch, digitaal aanleveren van uw jaarcijfers
  • U heeft direct inzicht in de data die nodig is voor de Benchmark
  • U maakt eenvoudig een export van de gegevens die u nodig heeft
  • U hoeft geen informatie meer op te halen bij verschillende collega's

Wilt u de cijfers vooraf nog even controleren? Ook dat is geen probleem. U heeft nameljk inzicht in de achterliggende data vanuit Stratech Perspectief.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het dashboard voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Over Stratech Insight

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Management informatie
#