icon
Logo

Maak kennis met Stratech tijdens deze voorjaarscongressen!

Komend voorjaar staan er diverse congressen en bijeenkomsten op gebied van schuldhulpverlening en armoede op het programma.

Uiteraard zal Stratech hier, als uw betrokken kennispartner, ook aanwezig zijn. We ontmoeten u graag!

SchuldInfo Jaarcongres

Op donderdag 9 april vindt het SchuldInfo Jaarcongres plaats. Het thema van dit congres is "Balanceren op het bestaansminimum". Aan de orde komen onder meer: De wereld achter de inkomens- en koopkrachtplaatjes en actualiteiten op het gebied van invorderingen en schulden.

Congres Armoede en Schulden

Zorg+Welzijn organiseert op donderdag 9 april het Congres Armoede en Schulden. Dit congres biedt een actueel en diepgaand programma over armoede en schuldhulpverlening. Zo komt bijvoorbeeld aan bod hoe u mensen met schulden en armoede het beste kunt ondersteunen. Tijdens het congres geven inhoudelijke sprekers en ervaringsdeskundigen handvatten en nieuwe inzichten om de schuldenproblematiek op een integrale manier te benaderen. Lees meer over dit congres.

Trends en ontwikkelingen

Daarnaast blijven wij graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sociaal financiële branche. Daarom zullen er diverse collega's van Stratech aanwezig zijn op onder andere de NVVK Studiedag en het Divosa Voorjaarscongres. Wellicht zien we u daar.

Benieuwd wie u kunt tegen komen? Bekijk hier onze specialisten!

Uw betrokken kennispartner

Stratech is méér dan alleen een softwareleverancier, wij zijn uw betrokken kennispartner. We vertalen onze kennis en ervaringen door naar onze software oplossingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het delen van kennis, zowel tijdens onze eigen kennisevents als op congressen. Wij gaan hier graag met u in gesprek. Bezoek onze stand en laat u door onze specialisten bijpraten!

Contact opnemen

Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren. U houdt gedurende het hele traject zicht op de status van uw cliënt.

Bekijk oplossingen
#