icon
Logo

Maak kennis met Stratech tijdens deze voorjaarscongressen!

21 maart 2019

Komend voorjaar staan er diverse congressen en bijeenkomsten op gebied van schuldhulpverlening en armoede op het programma.

Uiteraard zal Stratech hier, als uw betrokken kennispartner, ook aanwezig zijn. We ontmoeten u graag!

Learncare congres

Op woensdag 27 maart 2019 vindt het Learncare Congres plaats. Thema van dit congres is "Samen staan we sterker". Vragen die centraal staan zijn: Hoe kunnen wij als vakgenoten en instanties hier verandering aan brengen? Werken wij genoeg samen? In het vakgebied sociaal financieel hebben veel partijen met elkaar te maken, maar wordt er optimaal samengewerkt? Hoe kunnen alle partijen nog beter samenwerken en hoe vinden alle partijen elkaar? Lees meer over dit congres.

Congres Armoede en Schulden Doorgrond

Zorg+Welzijn organiseert op donderdag 11 april het Congres Armoede en Schulden Doorgrond. Dit congres biedt een actueel en diepgaand programma over armoede en schuldhulpverlening. Hoe geef je mensen die te maken hebben met schulden en armoede weer nieuw perspectief? Tijdens het congres geven inhoudelijke sprekers en ervaringsdeskundigen handvatten en nieuwe inzichten om de schuldenproblematiek op een integrale manier te benaderen. Lees meer over dit congres.

Informatiemarkt

Op beide congressen zal Stratech met een stand aanwezig zijn op de informatiemarkt. Onze specialisten gaan hier graag met u in gesprek. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan onze stand!

Trends en ontwikkelingen

Daarnaast blijven wij graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sociaal financiële branche. Daarom zullen er diverse collega's van Stratech aanwezig zijn op onder andere de NVVK Studiedag, het Schuldinfo Jaarcongres en het Divosa Voorjaarscongres. Wellicht zien we u daar.

Benieuwd wie u kunt tegen komen? Bekijk hier onze specialisten!

Uw betrokken kennispartner

Stratech is méér dan alleen een softwareleverancier, wij zijn uw betrokken kennispartner. We vertalen onze kennis en ervaringen door naar onze software oplossingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het delen van kennis, zowel tijdens onze eigen kennisevents als op congressen. Wij gaan hier graag met u in gesprek. Bezoek onze stand en laat u door onze specialisten bijpraten!

Contact opnemen

Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren. U houdt gedurende het hele traject zicht op de status van uw cliënt.

Bekijk oplossingen
#