icon
Logo

Lever eenvoudig uw NVVK Jaarcijfers aan met Stratech Insight!

Is uw organisatie lid van de NVVK? Dan dient u uw jaarcijfers aan te leveren aan de NVVK.

Denk hierbij aan gegevens als het aantal schuldhulpverleningsaanvragen van uw organisatie, het aantal schuldregelingen, de uitstroom en het aantal schuldeisers.

Met Stratech Insight gaat dit een stuk eenvoudiger!

Snel en eenvoudig aanleveren

Het aanleveren kan een tijdrovende klus zijn wanneer u deze gegevens handmatig of via rapportages uit Stratech Perspectief moet halen. Met Stratech Insight kan dit een stuk sneller en eenvoudiger!

Met het Dashboard NVVK jaarcijfers krijgt u een overzicht van antwoorden op de vragen die gesteld worden door de NVVK voor het aanleveren van de jaarcijfers. Deze cijfers kunt u vervolgens aanleveren aan de NVVK. Wilt u deze data nog even controleren voordat u ze aanlevert? Dat kan met de bijhorende detailgegevens.

Vergelijkingsmonitor: hoe presteert uw organisatie?

Nadat de NVVK de jaarcijfers bekend gemaakt heeft, verwerkt Stratech deze in het dashboard. Met de Vergelijkingsmonitor heeft u direct inzichtelijk hoe uw prestaties zich verhouden tot die van de andere NVVK leden.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Over Stratech Insight

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Management informatie
#