icon
Logo

Kredietbank Limburg live met Stratech Perspectief!

19 oktober 2016
 

In het weekend van 1 oktober is Kredietbank Limburg over gegaan op de software Stratech Perspectief. Na een periode van inrichten, testen en converteren van gegevens is men vanaf begin oktober aan het werk in de totaaloplossing Stratech Perspectief.

Uiteraard werd deze live-gang gevierd met een feestelijk stukje gebak!

Kredietbank Limburg geeft aan voor de software Stratech Perspectief gekozen te hebben vanwege de flexibele inrichtingsmogelijkheden en volledige aansluiting aan het eigen werkproces. Maar ook in samenwerking met ketenpartners biedt Stratech voordelen.

Kredietbank Limburg

Kredietbank Limburg is een maatschappelijke instelling voor hulp bij schulden. Het is een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Sittard-Geleen. Ze bieden diverse diensten aan, waaronder Schuldhulpverlening (bemiddeling en schuldsanering), Kredietverlening, Budgetbeheer en Beschermingsbewind. 

Meer weten?

Benieuwd naar de ondersteuningsmogelijkheden die onze software uw organisatie kan bieden? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

SOFTWARE VOOR KREDIETVERSTREKKING
#