icon
Logo

Jaarconferentie De Aanpak van Problematische Schulden (APS)

Op donderdag 13 december vindt de 21e Jaarconferentie 'De Aanpak van Problematische Schulden' (APS) plaats.

Tijdens het congres worden de thematiek en ontwikkelingen toegelicht vanuit het gezamenlijk belang om problematische schulden terug te dringen.

Over het congres

Studiecentrum Kerckebosch volgt al 21 jaar de ontwikkelingen op gebied van het minnelijk en het wettelijk traject. Tijdens dit congres is er veel aandacht voor het terugdringen van problematische schulden. Sandra Phlippen, econonoom en socioloog, zal een keynote speech verzorgen over controle en vertrouwen. Ze geeft aan dat controle veilig voelt, maar vertrouwen beter werkt en presenteert een idee voor kansrijke armoedebestrijding.

Daarnaast staan onder andere de volgende onderwerpen op het programma: 20 jaar Wsnp, helicopterview Aanpak van Problematische Schulden, vernieuwing van schuldhulpverlening in Amsterdam, LVB: betere methoden en technieken voor screening en de schuldenrechter.

Stratech op informatiemarkt!

Naast een uitgebreid programma met diverse deelsessies, heeft u de mogelijkheid om het leveranciersplein te bezoeken. Uiteraard is Stratech hier ook aanwezig. We gaan hier graag met u in gesprek!

Praktische info

Datum: donderdag 13 december
Tijd: 09.30 - 16.45 uur
Locatie: Hotel Van der Valk, Utrecht
Inschrijven: schrijf u direct in!

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u graag met ons gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig alle activiteiten rondom schuldhulpverlening uitvoeren.

Software voor schuldhulpverlening
#