icon
Logo

Groen licht voor onze koppeling rechtspraak

8 december 2017
 

Stratech heeft groen licht ontvangen van de Raad voor de Rechtspraak voor haar Koppeling Rechtspraak!

Dit betekent dat onze software Stratech Perspectief aan alle eisen voldoet om digitale communicatie tussen de rechtbank en de bewindvoerder te laten plaatsvinden

Koppeling Rechtspraak kan live!

De afgelopen periode stond in het teken van een pilot waarbij rechtbanken, diverse professionele bewindvoerders en IT-leveranciers (waaronder Stratech) betrokken waren. De eerste versie van de Koppeling Rechtspraak - onze oplossing in Stratech Perspectief die digitale communicatie tussen de Rechtspraak en bewindvoerders mogelijk maakt - is reeds enige tijd geleden ontwikkeld. De afgelopen periode hebben we deze versie verder doorontwikkeld, met als resultaat dat versie twee nu volledig goedgekeurd is. Hiermee voldoen wij officieel aan alle eisen die de Raad van de Rechtspraak stelt aan de software. Dit betekent dat onze gebruikers vanaf nu daadwerkelijk digitaal kunnen communiceren met de rechtbanken!

Meer over de overstap naar digitale communicate?

Voor meer informatie over de overstap naar digitale communicatie kunt u contact met ons opnemen!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor bewindvoering
#