icon
Logo

Gemeente Noardeast-Fryslân neemt software voor budgetbeheer in gebruik

 
13 februari 2019
 

De nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân bestond, na de herindeling van 1 januari 2019, slechts één week en heeft direct een nieuwe applicatie ter ondersteuning van budgetbeheer in gebruik genomen. Lees hieronder meer over de inzet van Stratech Perspectief bij de gemeente.

Budgetbeheer bij de gemeente

De afdeling Schulddienstverlening voert met vier consulenten budgetbeheer uit. Ze ondersteunen hun cliënten bij het op orde krijgen van hun financiën en het geven van financiële rust.

Ter ondersteuning van de werkzaamheden heeft de gemeente begin januari, onder het genot van een stukje taart, Stratech Perspectief in gebruik genomen. Dit cliëntvolgsysteem stelt de gemeente in staat het betalingsverkeer van de cliënten over te nemen en te communiceren met de bank. De consulenten houden zo zicht op alle cliënten en grip op betalingen die gedaan moeten worden.

Over de Gemeente Noardeast-Fryslân

Gemeente Noardeast-Fryslân is op 1 januari 2019 ontstaan na een herindeling van de gemeenten Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. De stad Dokkum en 52 verschillende dorpen zijn samengevoegd tot de nieuwe gemeente met zo'n 45.500 inwoners. Daarnaast voert de gemeente ook de ambtelijke dienstverlening uit voor de gemeente Dantumadeel. De gemeenten werken al jaren intensief samen. Voorheen heette dit samenwerkingsverband DDFK Gemeenten.

De nieuwe gemeente ligt, zoals de naam al aangeeft, in het Noordoosten van Friesland. Het is een plattelandsregio en ligt tussen Leeuwarden, Groningen en Drachten. Het gevarieerde landschap wordt onder andere gevormd door werelderfgoed De Waddenzee, Nationaal park Lauwersmeer en de Noardlike Fryske Wâlden.

Uiteraard wensen we deze nieuwe gemeente veel succes en gebruiksgemak met de software!

Budgetbeheer

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor budgetbeheer? Onze specialisten vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Over Stratech Perspectief

Onze softwareoplossing Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem waarmee u al uw activiteiten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.

Software voor budgetbeheer
#