icon
Logo

Gebruikersdag voor schulddienstverlening

Hoogtijd voor een nieuwe gebruikersdag Stratech Perspectief en wel op 1 november 2022! Dit jaar staat het programma grotendeels in het teken van de schulddienstverlening. Ook worden er diverse interactieve sessies georganiseerd waar wij onze kennis delen en u inspireren rondom Stratech Perspectief. 

Meld u aan via Inschrijven onderaan dit artikel!

Mariënhof, Amersfoort 1 november 2022, 09:30 - 16:00

Een boordevol educatief programma

Het belooft een educatieve middag te worden! Samen met Bart van de Ven van de NVVK starten wij de ochtend die in het teken zal staan van Collectief Schuldregelen en het Schuldenknooppunt vanuit Stratech Perspectief. In de middag worden er diverse interactieve sessies georganiseerd waar wij onze kennis delen en u inspireren rondom onze software Stratech Perspectief. 

09.30 Ontvangst met koffie en thee
10.00 Dagopening door Erik Mijnheer (Business Manager bij Stratech)

10.15

Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt

 • Erik Mijnheer geeft een korte introductie van het Schuldenknooppunt.
 • Bart van de Ven (NVVK) vertelt hoe u het project Schuldenknooppunt op kunt starten voor uw gemeente. 
11.00 Pauze met wat lekkers

11.15

Vervolg Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt

 • Hoe en wat in Stratech Perspectief? Daniëlle Knapen (Consultant) en Roy Gerrits (Test Engineer) laten zien wat er in Stratech Perspectief mogelijk is met het Schuldenknooppunt.
12.00 Lunch

13.00

Sessies, ronde 1, u kunt kiezen uit drie sessies:

 1. Haal meer uit Stratech Insight!
  Voor gebruikers van Stratech Insight
  Sander van den Berg (Consultant) laat u graag zien hoe u Stratech Insight optimaal kunt gebruiken.
 2. De fijne kneepjes van de rapportgenerator
  Voor wie: Voor applicatiebeheerders en key-users die met bekend zijn met de document generator en over basiskennis beschikken van de rapportgenerator.
  Met de zeer complete rapportgenerator in Stratech Perspectief kunt u snel en efficiënt rapportages opstellen. Damon Haghuis (Consultant) licht graag toe wat de mogelijkheden zijn.
 3. Welke modules kent Stratech Perspectief
  Voor wie: Voor gebruikers die willen weten wat Perspectief aan diverse modules te bieden heeft.
  Stratech Perspectief kent een groot aantal modules. Misschien zijn deze niet allemaal bij u bekend? In deze sessie laat Ivo Molkenboer (Consultant) u zien welke modules er zijn.
14.15 Pauze met wat lekkers

14.30

Sessies, ronde 2, u kunt kiezen uit twee sessies:

 1. Roadmap en nabije toekomst
  Voor wie: Voor gebruikers die willen weten wat Perspectief in de toekomst te bieden heeft.
  Jeroen van de Pol (Manager R&D) en René Kock (Account Manager) vertellen over de roadmap van Stratech. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en waar gaan we naartoe.
 2. Sessie voor applicatiebeheerders
  Speciaal voor applicatiebeheerders wordt een toelichting gegeven op handige instellingen en mogelijkheden binnen Stratech Perspectief. Hellen Slot (Servicedesk) en Ivo Molkenboer vertellen u hierover. Samen met de Servicedesk wordt ook een top 10 van meest gestelde vragen besproken zodat u hier slim op kunt inspelen.
15.45 Afsluitende borrel

Praktische informatie

De gebruikersdag voor schulddienstverlening vindt op 1 november 2022 van 09.30 tot 16.00 uur plaats bij het Mariënhof in Amersfoort. In diverse karakteristieke ruimtes van deze bijzondere erfgoedlocatie verwachten wij samen met u een uiterst educatieve maar ook gezellige dag te beleven. Gebruikers van Stratech Perspectief kunnen zich inschrijven via onderstaande link; uw deelname is gratis. 

 
Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de gebruikersdag voor schulddienstverlening! Wilt u meerdere deelnemers inschrijven? Vul dan per deelnemer opnieuw het inschrijfformulier in.

INSCHRIJVEN