icon
Logo

Experttraining Stratech Insight

Wilt u uitgebreide analyses maken in Stratech Insight? Of wilt u uw eigen overzichten kunnen samenstellen? De Experttraining Stratech Insight biedt uitkomst!

In deze verdiepingstraining wordt u meegenomen in de uitgebreide mogelijkheden van Stratech Insight.

Enschede 16 april 2020, 10:00 - 16:00

Over Stratech Insight

Stratech Insight is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee u op eenvoudige en visuele wijze gegevens uit Stratech Perspectief kunt analyseren en omzetten in actuele managementinformatie. Lees hier meer over Stratech Insight.

Inhoud van de Experttraining Stratech Insight

In de Experttraining ontdekt u uitgebreidere mogelijkheden van Stratech Insight. Het maken van uitgebreide analyses wordt behandeld en u krijgt uitleg over hoe u uw eigen overzichten maakt. Aan de hand van opdrachten gaat u zelf uitgebreide analyses uitvoeren en eigen overzichten creëren. Daarnaast krijgt u een instructie over het werken met master items en hoe u deze kunt inzetten bij het maken van uw eigen overzichten.

Let op: bent u een nieuwe gebruiker van Stratech Insight? Dan adviseren wij u eerst de Basistraining Stratech Insight te volgen.

Praktische info

De training duurt één dag (van 10.00 tot 16.00 uur) en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. De investering bedraagt slechts € 425,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen. Op deze training zijn de Opleidingsvoorwaarden Standaard van toepassing.

Trainingsdata

De training vindt plaats op de volgende datum. 

  • Donderdag 16 april 2020

Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training bij u op locatie te organiseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Direct aanmelden

Meld u direct aan voor de Experttraining Stratech Insight!

INSCHRIJVEN