icon
Logo

Eerste toegangskaarten voor het IN Congres 2017 uitgereikt

15 mei 2017
 

Stratech organiseert als úw kennispartner jaarlijks het IN Congres: hét kennisevent voor de sociaal financiële markt. Het congres biedt bewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, schuldhulpverleners, kredietverstrekkers en Wsnp bewindvoerders een informatieve en inspirerende dag. De eerste toegangskaarten zijn vandaag uitgereikt!

Doorontwikkeling

Om onszelf en het evenement verder door te ontwikkelen, vinden we feedback van onze deelnemers erg belangrijk. Na afloop van het IN Congres 2016 zijn de deelnemers uitnodigd voor een online enquête. Omdat we deze feedback erg waarderen, hebben we twee vrijkaarten verloot onder de respondenten. Deze eerste twee toegangskaarten voor de editie van 2017 zijn onlangs uitgereikt.

Prijsuitreiking toegangskaarten

De winnaar van de twee vrijkaarten is de heer Henk Rongen, die als bewindvoerder werkzaam is bij Mozaïek Bewindvoeringen te Sittard. De heer Rongen is al vaker te gast geweest op het IN Congres en heeft vorig jaar de online enquête ingevuld na afloop van het congres.

Hij vertelt over het IN Congres: "Ieder jaar zijn er landelijk verschillende bijeenkomsten waar voornamelijk bewindvoerders veel informatie kunnen inwinnen en, in een enkel geval, veel kunnen leren. Stratech onderscheidt zich in die zin, dat er elk jaar weer een nieuw gevarieerd programma wordt aangeboden waar zowel de beginnende -  als ook de ervaren bewindvoerder veel aan kan hebben. Wij gaan dan ook elk jaar weer naar deze bijeenkomst".

Onlangs zijn de toegangskaarten uitgereikt. "Uiteraard zijn we blij verrast met het winnen van de toegangskaarten", aldus de heer Rongen. Wij begroeten hem graag op donderdag 1 juni en wensen hem uiteraard een informatieve en inspirerende dag!

IN Congres 2017

Het IN Congres 2017 vindt plaats op donderdag 1 juni. Meer informatie hierover vindt u op www.incongres.nl. Indien u nog vragen, tips of feedback over het IN Congres heeft, kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven via info@stratech.nl.

IN Congres Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het IN Congres? Schrijf u dan nu in voor de IN Congres Update Service en blijf geïnformeerd!

Inschrijven

Over het IN Congres

Het IN Congres is hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer, budgetcoaching en kredietverstrekking.

Bekijk meer
#