icon
Logo

Eerste toegangskaarten IN Congres 2018 overhandigd!

18 mei 2018

Als uw betrokken kennispartner organiseert Stratech jaarlijks het IN Congres; een kennisevent voor bewindvoerders, budget- en inkomensbeheerders, schuldhulpverleners en kredietverstrekkers. Op woensdag 27 juni staat de vijfde editie op het programma. Deze week zijn de eerste toegangskaarten overhandigd!

Prijswinnaar vrijkaarten

Omdat we veel waarde hechten aan een kwalitatief goed evenement, nodigen we na afloop van elk IN Congres de deelnemers uit een evaluatie in te vullen. Hiermee kunnen we onszelf en het congres verder doorontwikkelen. Wij waarderen de mening van onze deelnemers en nemen dit mee als input bij de organisatie van een volgende editie. Als blijk van waardering hebben we twee toegangskaarten verloot onder de respondenten. De gelukkige winnaar van deze prijs is Hannelore Attevelt van Papillion Bewindvoering.

 

Reactie Papillion Bewindvoering

Rob Stevens - onze Account Manager - heeft afgelopen week de eerste toegangskaarten feestelijk overhandigd aan Hannelore. Zij was erg verrast en blij met de twee toegangskaarten! Hannelore is de afgelopen jaren, samen met haar collega's van Papillion regelmatig aanwezig geweest op het IN Congres. Als trouwe bezoekers vertellen ze hierover: "We zijn graag aanwezig bij het IN Congres, omdat het altijd een leerzame dag is met veel diverse sprekers. Daarnaast spreekt de goede prijs-kwaliteitverhouding erg aan, evenals de mooie en centrale locaties". Wij verwelkomen ze graag op de komende editie!

 

Over het IN Congres 2018

Het IN Congres 2018 vindt plaats op woensdag 27 juni aanstaande. Meer informatie hierover vindt u op www.incongres.nl. Indien u nog vragen, tips of feedback over het IN Congres heeft, kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven via info@stratech.nl.

IN Congres Update Service

Wilt u als eerste geïnformeerd worden over het laatste nieuws van het IN Congres? Schrijf u dan nu in voor de IN Congres Update Service!

Inschrijven

Over het IN Congres

Het IN Congres is hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer, budgetcoaching en kredietverstrekking.

Bekijk meer
#