icon
Logo

Divosa Jaarcongres Armoede & Schulden

Het Jaarcongres Armoede & Schulden, georganiseerd door Divosa en Hoezo! op 20 september, heeft als thema 'Bestaanszekerheid: van wankel evenwicht naar stabiele basis'. 

Stratech is ook aanwezig op het congres, zien we u daar? 

Over het congres

Het Jaarcongres Armoede & Schulden, georganiseerd door Divosa en Hoezo! op 20 september, staat in het teken van bestaanszekerheid. Bijvoorbeeld bij een flexibel inkomen, een kansloze zoektocht naar een goedkopere woning of door de jaarlijkse vaste lasten stijging, kan de bestaanszekerheid een wankel evenwicht zijn. Tijdens het congres staat de vraag 'Hoe kan men van een wankel evenwicht naar een stabiele basis?' centraal. Onder andere staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), trendwatcher Jim Stolze en Divosa voorzitter Erik Dannenberg zullen u bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Stratech ook aanwezig!

Tijdens het congres heeft u de mogelijkheden de stand van Stratech te bezoeken. Hier staan onze specialisten voor u klaar! Zij gaan graag met u in gesprek over de laatste ontwikkelingen.

Praktische info

Datum: vrijdag 20 september
Tijd: 09.00 - 16.30 uur
Locatie: De Eenhoorn, Amersfoort
Inschrijven: schrijf u direct in!

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u als sociaal financieel hulpverlener graag met het gebruiksvriendelijke cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Op het congres vertellen we u graag meer over de mogelijkheden!

Totaaloplossing
#