icon
Logo

Deelnemers geven IN Congres een goede beoordeling!

25 juli 2017
 

Begin juni vond de vierde editie van het IN Congres plaats. Wij blikken terug op een geslaagde editie, lees hier de uitgebreide dagsamenvatting.

Uit de deelnemer evaluatie blijkt dat de deelnemers het congres ook ervaren hebben als een geslaagde en inspirerende dag.

Evaluatie onder de deelnemers

Na afloop zijn de deelnemers uitgenodigd in een online enquête hun ervaringen te delen. Ook zij kijken terug op een geslaagde dag. De deelnemers waarderen het congres gemiddeld met een 7,9. Bekijk hieronder de resultaten.

Enkele reacties

Lees hieronder enkele reacties van de deelnemers. 

  • "Positief aan het IN Congres vond ik het uitgebreide aanbod aan workshops, de locatie en de mogelijkheid tot het ontmoeten van diverse bekenden uit het netwerk."
  • "Actualiteiten van de workshops en de ruimte voor eigen inbreng heb ik als erg prettig ervaren!"
  • "Het IN Congres kenmerkt zich door een strakke organisatie, goede gemotiveerde sprekers met veel kennis en een overzichtelijke opzet."

 

IN Congres Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het IN Congres? Schrijf u dan nu in voor de IN Congres Update Service en blijf geïnformeerd!

Inschrijven

Over het IN Congres

Het IN Congres is hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer, budgetcoaching en kredietverstrekking.

Bekijk meer
#