icon
Logo

Congres Armoede en Schulden

Donderdag 9 april organiseert Zorg+Welzijn het Congres Armoede en Schulden. 

Dit congres biedt een actueel en diepgaand programma over armoede en schuldhulpverlening. Stratech zal hierbij ook aanwezig zijn!

Over het congres

Veel sociale problematiek begint met armoede en schulden. Wie beter begrijpt wat het hebben van schulden met iemand doet en hoe ze ontstaan, kan die mensen beter helpen. Daarbij is het steeds duidelijker hoe belangrijk het is armoede en schuldenproblematiek op een integrale manier te benaderen en dus te kijken naar alle levensgebieden die worden beïnvloed: van gezondheid tot relatie met hun sociale omgeving.

Het congres Armoede en Schulden biedt een podium aan die brede benadering en brengt nieuwe en effectieve wegen bij het aanpakken van armoede en schulden. Hoe geef je mensen die te maken hebben met schulden en armoede weer nieuw perspectief? Tijdens het congres geven inhoudelijke sprekers en ervaringsdeskundigen handvatten en nieuwe inzichten om de schuldenproblematiek op een integrale manier te benaderen.

Informatiemarkt

Deelnemers ontvangen op het congres alle actuele en relevante ontwikkelingen over het thema Armoede en Schulden. Op de informatiemarkt kunt u kennis vergaren over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 9 april
Tijd: 09.00 - 16.30 uur
Locatie: ReeHorst, Ede
Inschrijven: schrijf u direct in!

Over Stratech Perspectief

Stratech ontzorgt u als sociaal financieel hulpverlener graag met het gebruiksvriendelijke cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Op het congres vertellen we u graag meer over de mogelijkheden!

Totaaloplossing
#